Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit csináljak külföldön ha...

Mit csináljak külföldön ha lerobban a kocsim?

Figyelt kérdés
Értem én, hogy bármi közbe jöhet és akkor mit csináljak? Van esetleg valami európai cég ami kocsi vontatással foglakozik?
2012. jan. 27. 11:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem legjobban akkor jársz ha ott olyan állapotba hozatod a kocsit hogy haza tudj jönni vele. Bár kocsi értékétől s függ.

Mi anno Görögországba voltunk 3 autóval, az egyik lerobbant(15 évnél idősebb autó) megcsináltattuk egy közeli szerelőnél úgy hogy haza tudjunk jönni vele, addig még elment saját lábán. Aztán 100km 1liter olaj. De hazajött. Itthon meg motorcsere...

Ezért számít a kocsi értéke. Hazahozatni nem tudom mennyi lett volna. De ismerősnek asszem Szlovákia északi részéről 500000-ért hozták haza a kocsit...

Mi meg messzebb voltunk és a kocsi se ér annyit. Motorcsere meg talán 100 alatt volt.

2012. jan. 27. 11:28
 2/5 anonim ***** válasza:

˝mit csináljak?˝

Paprikás krumplit,mert azt szeretem...........szerinted megis mit kéne csinalni?!mondjuk probald meg megszerelni,felteve ha nem egy x6-osod van amibe meg a kerekről a szelepsapka is elektromosan tekeredik le........ha nem javithato hivj egy automentőt es vitesd el magad a legkozelebbi szervizig,(mondjuk az nem lesz keves penz,ezert kell mondani hogy a LEGKÖZELEBBI szervizig) ,es csinaltasd meg ott.....

2012. jan. 27. 11:55
 3/5 anonim ***** válasza:
ha annyira nem ér semmit, akkor a legolcsóbb, ha otthagyod az út szélén, hívsz egy taxit, ami elvisz valamilyen tömegközlekedési eszközhöz.
2012. jan. 27. 12:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Jah és persze leszeded róla a rendszámtáblát (nehogy visszaéljenek vele), és megsemmisíted, majd itthon bejelented s lopást, hogy ne kelljen utána adót fizetned.
2012. jan. 27. 12:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Elvileg az utasbiztosítással a kocsi hazaszállíttatását is kifizeted.

Nekünk Spoban volt balesetünk, egy közeli szerelő megjavította az autót, 400 euro volt.

Ha nagy a baj, akkor szerintem a biztosítótársaságot kell felhívni.

Az Autoclub weblapján is talán talász erre vmit.

2012. jan. 27. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!