Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért csinálják egyesek, hogy...

Miért csinálják egyesek, hogy lakott területen kívül és belül is azonos sebességgel mennek?

Figyelt kérdés
Többször találkoztam már ilyen szerintem idiótákkal,akik szépen 60-70-el döcögnek lakott területen kívül. Ez még oké is lenne,de amikor beérnek a lakott területre,akkor is ezen a sebességen haladnak tovább.
2012. szept. 5. 09:29
1 2
 1/13 Antimod ***** válasza:

Én azt nem bírom, amikor nem lassítanak le lakott területre érve, mert ők mennének. Más kérdés, hogy a főúttal ellentétben ott bármikor elüthetnek valakit.

Egyébként nem mindig egyértelmű, Erdélyben sok esetben "elfelejtik" (ellopják?) a településjelző táblát, így csak saccolni lehet, hogy most belül vagy kívül vagy-e a lakott területen. Ilyenkor én is lassabban hajtok, egyrészt mert van egy-két ház még, másrészt pedig simán megradarozhatnak, és még mindig jobb 50 helyett 70-ért felelni, mint százért.

2012. szept. 5. 09:34
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem az a kedvencem, amikor lakott területen, kivezető szakaszon a tábal előtt 50m-rel megelőz, mert ő 65-tel megy. Aztán amikor kiérünk, visszaelőzöm, mert ő bizony nem tud (akar) 70-nél gyorsabban menni.
2012. szept. 5. 09:52
 3/13 anonim ***** válasza:
80%

Mert hülyék.

Én azt imádom mikor általában női vezetőnk az egyenesben veri neki, mint állat, mert ő milyen sportosan vezet.

Aztán meg a legkisebb kanyarban is lelassít 10-re...

Téged meg az ideg esz meg...

2012. szept. 5. 10:06
 4/13 anonim ***** válasza:

Igen, amit az előző válaszoló írt az tényleg idegesítő. Mintha azt hinné hogy 60 km/h-val lesodródna az útról egy minimális kanyarban is.

Amúgy a kérdezőnek a válaszom: Ilyenkor szoktam azt mondani, hogy beragadt a tempomat.

Lakot területen kívül megy 70-el. Nagy nehezen sikerül megelőzni, mert olyan az út. Beérek lakott területre, és 500m-1km múlva visszaelőz ugyanúgy 70-el. Megint kiérek a lakott területről és kezdődik előröl az egész.

2012. szept. 5. 10:46
 5/13 anonim válasza:

:))

Ezek szerint nem csak én találkozok ilyen idiótákkal, a legjobb valóban az, amikor lakott területen belül megelőz.

2012. szept. 5. 11:06
 6/13 anonim ***** válasza:

Meg ami még felhergeli az idegrendszeremet, ha valaki kitolakszik, vagy csikorgó gumikkal kivág elém. Abban a pillanatban még nem is vagyok mérges. Mert jó, biztos siet valahova, még mindig jobb így, mintha a hátsó szélvédőmben hintázna, tolna kilómétereken keresztül.

DE miután baromi sietségében kivágott elém, ELKEZD 30-AS TEMPÓBAN, KITETT KÖNYÉKKEL cruise-olni!!! ANYÁD!!!

2012. szept. 5. 11:16
 7/13 A kérdező kommentje:
Mondjuk aki lassan megy,azoktól tartok.Sok közöttük a mobilozó és kiszámíthatatlan dolgokat művelnek.
2012. szept. 5. 11:21
 8/13 anonim ***** válasza:
50%

"Én azt imádom mikor általában női vezetőnk .."

Te beteg vagy? Vagy csak fajban, nemben és vallásban kategorizálod az embereket?

2012. szept. 5. 11:22
 9/13 anonim ***** válasza:
74%

Nem vagyok beteg, neked vannak szövegértési problémáid.

Azért írtam, mert a nőkre jellemző, h azt hiszi, h ha az egyenesben mer menni 140-nel akkor ő milyen jól vezet.

Kérdezz meg nyugodtan más férfit, ahogy láthatod itt is ráismertek, z létezik ez a fajta vezetési mód.

2012. szept. 5. 11:54
 10/13 anonim válasza:
50%

> h ha az egyenesben mer menni 140-nel akkor ő milyen jól vezet.

Hja, van ilyen, és tényleg százalékos arányban több nő van ilyen, mint ahány férfi az ismeretségemben. Persze a parkolás, vagy a lámpánál elindulás már okoz némi nehézséget, de a gázt keggggggyetlenül tudja nyomni.

2012. szept. 5. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!