Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy engegyenek...

Mit csináljak, hogy engegyenek haza menni egyedűl a suliból?

Figyelt kérdés
5. -es leszek. Engem anya és apa nagyon féltenek . A sulink úgy 1,5 - 2 kilóméterre van . kicsi forgalmas a hely ( van sok lámpa ) . Anya és apa nem engednek haza egyedül , mert azt mondják kicsi vagyok , mi van ha elrabolnak !? , majd jövőre ( de tavaly is ezt mondták !!!) Nagyon sok osztálytársam közlekedik egyedül !! De én is szeretnék . Van két tesóm ( idősebbek ) anya arra szokott érvelni , hogy ők csak 7.-től járnak egyedül haza
2012. szept. 2. 18:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Semmit. Ha nem engedik akkor ez van.
2012. szept. 2. 18:05
 2/9 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem, elsőként tanulj meg helyesen írni. Lehet, az sokat nyomna a latba.
2012. szept. 2. 18:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Fiú vagy lány vagy?
2012. szept. 2. 18:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Bizonyítsd be hogy megbízható vagy. A szüleid meg túl reagálják ezt az elrablásos dolgot, majd pont fényes nappal egy forgalmas helyen rabolnak el? hagyjuk már. Én elég vad környéken éltem ilyen idős koromba mégis egyedül mászkáltam azokba az utcákba ahol a bűnözőkön kívül alig laktak tisztességes emberek, és még a hajam szála sem görbült meg, sőt szó szerint köszöntek nekem, meg kedvesek voltak és semmi balhé nem volt. A szüleid csak nagyon parásak ennyi, majd lehiggadnak. Inkább örüljél hogy így foglalkoznak veled, másnak a szülei még ennyit sem képesek megtenni értük és ők meg ezért panaszkodnak. Gondold végig ezeket, és ha annyira szeretnél egyedül közlekedni mondd meg nekik hogy tegyenek próbára egy jó néhányszor hogy te mész egyedül ők meg az út túl oldalán valahol majd figyeljenek téged hogy tényleg azt csinálod-e amit kell és arra mész, amerre kell és véletlenszerűen csinálják ezt hogy ne tudj róla.
2012. szept. 2. 18:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Vald be hogy csak a lányokat akarod hazakisérni! Én is voltam 5.es! Mond ezt el a szűleidnek!;-)
2012. szept. 2. 19:02
 6/9 anonim ***** válasza:

Túlzottan féltenek.

Engem 1. osztályban anya elkísért párszor, utána egyedül mentem. Mi falun lakunk és itt még a főúton se kellett átmennem.

Nem most volt ez, már a középiskolát is kijártam. Tavaly láttam hogy van olyan busz ami az egyik általános iskoláig megy és oda viszi az elsősöket a kb 15 km-re lévő faluból.

A buszmegállóba szoktam látni egy kb 4.es kisgyereket aki minden nap egyedül megy be busszal. Tőlünk a város 10km-re van.

Ha nem engednek egyedül akkor legalább visznek és hoznak autóval?:D

2012. szept. 2. 19:34
 7/9 anonim ***** válasza:
azért egy falu és egy város nem ugyan az. Már csak forgalom szempontjából se.
2012. szept. 2. 19:59
 8/9 A kérdező kommentje:
3. és 5. válaszoló! Lány vagyok !!
2012. szept. 3. 14:32
 9/9 anonim ***** válasza:
na ez csak eggyel több indok hogy miért nem engednek egyedül hazamenni.
2012. szept. 3. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!