Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Tegnap a bartnőmet és a...

Tegnap a bartnőmet és a barátnőjét meg állitota a rendőr . és a barátnőm pedig ott hagyta a rendőrt mert sietet haza. Lesz valami baj?

Figyelt kérdés
este meg kereste a barátnőmet a rendőr és mondta h feljelentést fog tenni .. de ő nem is csinált semmit , nem róngált , nem lopot , akk miért tesz fel jelentést .??
2012. júl. 7. 12:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

otthagyta a rendőrt mert sietett haza :)

szerinted ez természetes mi? áááá most ne igazoltass mert sietek haza. hatalmas :)

2012. júl. 7. 12:19
 2/20 Antimod ***** válasza:
Ez nem volt egy okos tett, mert ha jól tudom, ellenszegülésnek számít. Talán megússza egy dádával.
2012. júl. 7. 12:19
 3/20 anonim ***** válasza:
Jól írják.Ellenszegülésnek számít. A barátnőd nem okos. Mégis mit képzelt??? Nem is árt neki egy kis lecke,hogy legalább pénzbírságot kapjon.
2012. júl. 7. 12:22
 4/20 anonim ***** válasza:

"NE MOST, JÓ?!"

[link]

2012. júl. 7. 12:51
 5/20 anonim ***** válasza:
Énis elmentem már, de nem volt semmi utána, mert nem tudták ki vagyok.. amúgy meg nagy ge*ik ezek a rendőrök.. ha tehetik rajtad lógnak. Szval bnődön lógni fognak.. és majd mehet be tanúvallomást tenni, hogy hol is volt, miért ment el stb.. majd le lesz zárva az ügy, csak egy darabig szapulni fogják vagy esetleg egy kisebb összegű bírságot kap:D ilyen hülyeségekre van idejük, de amikor télleg vmi veszély van utcán akkor sehol sincsenek. Van persze kivétel, de ők is azt az utasítást teszik amit fentibb rétegről mondanak nekik.
2012. júl. 7. 12:54
 6/20 A kérdező kommentje:
kb mennyi pénz birságot kap ?? még csak 14 éves
2012. júl. 7. 13:10
 7/20 anonim ***** válasza:
kb lehet 1000-5000ft nemhiszem, hogy több lenne. max rendőri intézkedésekre kérnek költséget.. bár velem ilyen még nem történt konkrétan. de ebben egyáltalán nem vagyok biztos, hogy pénzbírságot szabnak ki rá. nem lesz semmi gond, csak behívják őt rendőrségre.. sokszor voltam már bent énis, nemvészes csak kihallgatják. kamu szöveget is előadhat.. énis ezt tettem sokszor mégha rendőr ellen is tanuskodtam. aztán majd kiderül h bnőd nem bűnöző, nem drogterjesztő, és nem gyilkos stb.. és szépen lezárják az ügyet:D
2012. júl. 7. 13:21
 8/20 anonim ***** válasza:
ha tegnap írtad volna ki a kérdést akkor megtudtam volna kérdezni ugyis vendégem volt 3rendőr:D képzeld bnőm ellen országos körözést adtak ki pff.. és bevitték éjszaka őrizetbe amikor semmi sem volt.. és még be se engedtek hozzá..
2012. júl. 7. 13:27
 9/20 A kérdező kommentje:
Kösszi remélem nem lesz belőle semmi .. de őt ilyen kis hülyeségért elkapják .. sokan meg jóksi nélkül meg ittasan meg olyan járművekel mennek hogy majd nem szét esik meg rajt üllnek 10 -en azokat nem tudja elkapni ....
2012. júl. 7. 13:28
 10/20 anonim ***** válasza:
Hát ez a problémám velük nekemis:D de amikor bent voltam rendőrségen mindig csak röhögtek h mien ügyek miatt vittek be mert egyszerűen már nevetséges ez az egész.. és ők se tudnak mit tenni ha ilyen a törvény. nekik kötelességük betartani és nekünk is sajna xD bnőm meg csinált videot mikor őrizetbevolt kb 8rendőr van ott és játszanak számítógépen XD
2012. júl. 7. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!