Kicsit gondban vagyok azzal kapcsolatban, hogy nem szívesen raknám illetve hoznám majd haza a kórházból a babát a hordozóba. Összevannak benne görnyedve. Én a legszívesebben mózesbe hoznám haza. Bünteti-e a rendőr? Hiszen nem szabványos babaülés.
Szia! Természetesen (nagyon helyesen) a rendőr bünteti, ha a gyerek nincs az életkorának/testsúlyának megfelelő gyerekülésben és akkor is ha ugyan abban van, de nincs bekötve! A gyerekülések úgy vannak kifejlesztve, hogy a huzamosabb ideig tartó utazás alkalmával se legyen a bébinek baja benne.
Üdv.
Szia! Ne az legyen a szempont, hogy büntet-e a rendőr, hanem, hogy milyen esetleges katasztrófát tudsz elkerülni a babahordozó használatával!
Üdv.:3
Szia! Igen, ezen már én is gondolkodtam, hogy mi van azokkal, akiknek nincs autójuk és taxiznak. Nem lehet bérelni a kórháztól/védőnőtől, kölcsönkérni ismerőstől/szomszédtól/valakitől?? Ettől még senki nem rossz anya, viszont körbe kell teljesen járni, hátha mégis lehetne szerezni egyet. Megjegyzem nekünk is kölcsönbe van... Egyébként meg mindenkit lepontoztak...
Üdv.
van olyan mózeskosár amely biztonságosan rögzithető a gépkocsiban
amugy szerintem amikor taxit hivsz,akkor kérheted h gyermekülés legyen benne és olyant fognak kiküldeni,lehet h csak 3 megálló,de a 3 megálló alatt is történhet balesdet,és valszeg nem lennél boldog ha az ütközés miatt,mivel a gyermeked nincs rögzitve kirepülne vagy bmi más érné. nem hibáa hozták ezeket a szabályokat,és örüljetek h ti még nem láttatok gyermeket meghalni,mert nem volt biztonságiülése....ő is csak a szomszéd faluba ment át,5km...
Sziasztok! Azoknak a figyelmébe ajánlom, akik nem tudnak/akarnak bébihordót venni:
És biztos vannak még olyan üzletek, ahonnan lehet kölcsönözni. Szerintem 350 Ft-ot, meg egy kis utánajárást megér.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!