Nehéz a GKI vizsga? Milyenek a vizsgabiztosok?
Figyelt kérdés
Ez az Európai Unió által előírt,a teherautővezetők és az autóbuszvezetők számára élőírt vizsga!Nekem nemsokára lesz,és szeretném tudni,mire számítsak!Sokat kell tanulni,vagy viszonylag könnyen átmegy az ember..2009. júl. 27. 15:34
1/3 anonim válasza:
A kérdés időpontjából arra következtetek, hogy már vizsgáztál. Leírnád, hogy mire számítsak ?
2/3 Mopi Zoli válasza:
Nem nehéz ! A lényeg ,hogy fizesd ki a szép kis összeget :) Van elmélet,szimulátor +Városi vezetés ha alapot csinálsz. Lehet tanulni belőle ,de azért ennyi pénzért :D
3/3 partizán88 válasza:
Én multhéten voltam GKI vizsgán. Nem kell be..arni, segítenek!! De hát ennyi pénzért elvártam..Amugy én alapos voltam ami azt jelenti, hogy volt 3 teszt 40-40-40 kérdéssel. volt egy esettanulmány 9 kérdéssel, 1szóbeli, 1 szimulátor, meg a vezetés. $$$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!