Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nehéz a GKI vizsga? Milyenek...

Nehéz a GKI vizsga? Milyenek a vizsgabiztosok?

Figyelt kérdés
Ez az Európai Unió által előírt,a teherautővezetők és az autóbuszvezetők számára élőírt vizsga!Nekem nemsokára lesz,és szeretném tudni,mire számítsak!Sokat kell tanulni,vagy viszonylag könnyen átmegy az ember..
2009. júl. 27. 15:34
 1/3 anonim válasza:
A kérdés időpontjából arra következtetek, hogy már vizsgáztál. Leírnád, hogy mire számítsak ?
2010. aug. 23. 22:07
 2/3 Mopi Zoli válasza:
Nem nehéz ! A lényeg ,hogy fizesd ki a szép kis összeget :) Van elmélet,szimulátor +Városi vezetés ha alapot csinálsz. Lehet tanulni belőle ,de azért ennyi pénzért :D
2010. szept. 27. 17:22
 3/3 partizán88 válasza:
100%
Én multhéten voltam GKI vizsgán. Nem kell be..arni, segítenek!! De hát ennyi pénzért elvártam..Amugy én alapos voltam ami azt jelenti, hogy volt 3 teszt 40-40-40 kérdéssel. volt egy esettanulmány 9 kérdéssel, 1szóbeli, 1 szimulátor, meg a vezetés. $$$
2010. dec. 7. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!