Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Igaz az hogy hétvége felé...

Igaz az hogy hétvége felé buktatnak a vizsgabiztosok? (B kategória, rutin vizsga)

Figyelt kérdés
Több ezzel kapcsolatos kérdés válaszainál láttam, hogy ilyet írtak hogy jobb nem hétvége felé vizsgázni,mert akkor megbuktatnak mivel ők ebből élnek.Pénteken 10 órakor vizsgázok rutinból és kicsit félek.
2009. okt. 6. 19:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Én még csak most kezdem az elmélet tanulását, de az oktató azzal kezdte, hogy amit az ismerősök mondanak, azokat nem higyjük el! Mesélte, hogy csomó tanítványa volt, aki egyik nap tök jól vezetett, másik nap meg csak bénázott, s mikor megkérdezte miért, azt mondta, mert ismerősi ezt így kell csinlni, azt meg amúgy. szóval szeirntem nyugi, nem fognak megbuktatni ha odavigyelsz
2009. okt. 6. 20:16
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
És ezt melyik szerencsétlentől hallottad, hogy 7vége felé... a körlevelet is továbbküldöd? Amúgy igen, ha nem tetszik neki, bármi akkor simán meghúz, mert valóban ebből él, engem azér húzott meg mert, nem látta a szemem, mert baseball sapkában voltam, amúgy semmi hibám nem volt, nem is tudott semmibe beleötni, csak behúzogatta a vonalakat, hogy nem nézema tükröt, oktatóm mondta, hogy a végén húzogatta be a gyökérje!!!
2009. okt. 6. 20:17
 3/12 anonim ***** válasza:
Meg a ferrarira külön jogsi kell nem?
2009. okt. 6. 20:17
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,bár gondolom ez is vizsgabiztos függő,ha jó kedve van elnézi a dolgokat,ha nincs akkor a semmibe is beleköt.
2009. okt. 6. 20:21
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én csütörtökön 2kor vizsgáztam rutinból, múlthéten és szerintem béna voltam, de mégis átengedtek, szóval :)

Mondjuk a feladatokat jól csináltam meg, csak a kezdés volt picit nehézkes illetve a kb 8 perces vizsga alatt 5x fulladtam le, annyira remegett a lábam. De megkaptam a vizsgapapírt és nincs rajta, hogy ilyesmiért buktatnának, szóval végülis a küldetést hiba nélkül teljesítettem :)

Azért sok sikert kívánok!

2009. okt. 6. 20:43
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha bizonytalan vagy, akkor kellett volna még órákat venned. Nem a vizsgabiztos buktat, hanem mindenki magát. Ha nem adsz neki lehetőséget a hibázással, akkor átmész. Ha a semmibe köt bele, vagy amit fent is olvastam, hogy utólag húzta be a hibavonalakat, akkor az oktatónak ki kell állnia melletted! Az elmúlt órák alatt megismerhetted az oktatód valamelyest. Ha nem tanít, hanem csak a pénzre megy, akkor rossz helyre mentél. Amúgy meg sok sikert!
2009. okt. 6. 21:50
 7/12 anonim ***** válasza:

mifelénk ugy tudom csütörtökön van csak vizsgáztatás. állitólag ezen a napon a legforgalnasabb a város. viszont adnék egy két jótanácsot ha vizsgáznál. szokott lenni egy kötelező parkolás.

kicsit közel parkoltam az autóhoz. megkérdezte a vizsgabiztos ki tudok e szállni vajon. mondtam hogy igen. holott eléggé kicsi volt a hely. folytattuk a vizsgát. ha azt mondam volna hogy nem. akkor szerintem nem sikerült volna.

egy ismerős meg vizsgázott, feladata a vezető megitélése szerint 30cm re megállás a patkátol. a srác megállt, megkerdezték hogy milyen távol állt meg . azt mindta kb 40 cm. neki nem sikerült. ha 30 cm-t mondott volna lehet hogy elfogadják.

ha meg akarnak buktatni ugy is meg fognak.

2009. okt. 6. 22:02
 8/12 anonim ***** válasza:
és més valami. ha esik, ablaktörlöt is használj! nem kötelező. az oktatóm monda mikor vizsgáztam, hogy nemrég volt egy tanulója, szakadó esőben csinálta meg a rutinvizsgát. és sikerült. álitólag annyira asett hogy látni éppencsak elmosódva valamit lehetett. övet is kapcsokd be! de menni fog. hidd el!
2009. okt. 6. 22:10
 9/12 anonim ***** válasza:
81%

Én hétfőn megyek rutinozni!

Egy nagyon nyugodt, kedves nő az oktatóm... Mondott sok dolgot, de igazán 2 valami volt amire nagyon felhívta a figyelmem...

1, NE KAPKODJAK! A V.b is tudja, hogy nem vagy versenyző!

2, Érezze "biztonságban" magát. Ne kelljen nézelődnie, hogy elférsz-e vagy sem, stb! Lássa, hogy magabiztos vagy (még, ha nem is ezt érzed!) Sok sikert meg a hozzátartozó papírokat!!! :)

2009. okt. 6. 23:17
 10/12 anonim ***** válasza:
47%
A rutin nagyon könnyű, amúgy én egy csütörtöki napon vizsgáztam és nem buktam meg:P
2009. okt. 7. 06:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!