Valaki le tudná írni kicsit részletesebben, hogy mi történik hogyha rendőr megfog 70ccm-es motorral, de segédmotoros jogositvánnyal?
Kezdetnek egy mónikaluinszki lesz, aztán egy zsanett!
(Szopni fogsz és megbaknak)
XD
Megállít, kéri a papírokat, ellenőrzi. Aztán kéri a kötelező tartozékokat, ellenőrzi a sisakod..........
Aztán ha 100000%ra biztosra tudja hogy ezen a gépen bizony 20ccm-em nagyobb henger van(kérdés, honnan a fenéből tudná?)
akkor elküldi bevizsgáltatni a gépet.
Ez nem tudom pontosan hogy megy, de úgy tudom hogy nem azonnal küldik, hanem be kell vinned valamikor.
Aztán mire odakerül a gép, ha van egy kis eszed akkor addigra már 50ccm-es lesz. Te röhögsz, a rendőrt meg lecseszik...
Ha 70ccm-es hengerrel bekerül és kiderül a dolog akkor bizony sz0pni fogsz, nem kicsit.
De amúgy milyen motorról van szó? Mert pl Simsonnál azt se lehet kívülről megállapítani ha 90ccm-es...
Hány éves vagy amúgy?
mert szerintem várd meg hogy betöltsd a 17-et(16,5 is elég) aztán csináld meg a B- kategóriát.
Utána B125-el, olcsóbban, könnyítve a A1-et.
16,5 vagyok, de szüleim nemhiszem hogy tudnának ezért fizetni... nekem meg maximum egy motorra telne, úgyhogy vagy
jogsi vagy motor :P
M-es jogsid az már van?
De amúgy ha gyárilag 50-es a gép esélytelen hogy a rendőr azért cseszekedjen mert nem nem 50ccm-es.
Majd kapod a büntiket gyorshajtásért XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!