Az amerikai autók többsége miért ormótlan?
más az ízlésük. De Európában is vannak ronda autók.
de pl. mondhatnám az új 1-es BMW-t is ami szerintem minden idők legcsúnyább BMW-je.
azt pedig végképp nem mondanám hogy igénytelenek. már 50-60 éves Cadillacekben is volt légkondi, elektromosan állítható tükör stb..
Persze sok ronda autó van ott is de azt nem mondanám hogy igénytelen ormótlan monstrumok.
Ne az ilyen regi fosokat vedd peldanak mint a fa berakasos roncsot.
Nezd meg az ujabbak kozul a Challengert vagy az uj Mustangot. A Ford Fusion is egesz pofas auto.
De a regiek kozul is nagyon nagyon sok szep peldany van.
Teny hogy oriasi hajok, rengeteg anyag van bennuk, de akkoriban (meg most is egy kicsit) ez nem szamitott. The bigger the better:)
A legkisebb autopalya is minimum 4 savos, a kozutak is minimum 2, neha 3. Hatalmas teruletek, hatalmas hazak, mindegy nagy. Meg jo hogy a kozlekedesi eszkozoket is nagyra tervezik.
Raadasul sokkal biztonsagosabbak!!!
En Europaban latok tobb autot, amire azt mondom, hogy csunya, mint amit v.ki fentebb linket, meg a Nissan Juke, vagy az uj Infiniti qx56.
Ez volt az autóm tavaly Floridában ,nem nevezném éppen ormótlannak
Nem egy ilyen,hanem konkrétan EZ . Ford Fusion , 2.5 literes benzinmotor,automata váltóval , folyamatosan üzemelő klímával 9 liter körüli fogyasztást tudtam kihozni belőle. Ők is haladnak a korral,nem csak azok az autók szaladgálnak az utakon,amiket a '70-es évek beli filmekben látsz.
ma 18:38
Az első nagyon nem tetszik, a második a régebbi Mustáng már valahogy kinéz. De mondom: az amerikai autók közül a régi hippijárgányok voltak formásak és stílusosak. Amúgy meg nem azt állítottam, hogy egyáltalán nincsenek ott jó kocsik, csak arányaiban ott több szar kocsi van, mint az európai és japán autók között.
Ui.: én sem szeretném, ha mindenki egyfajta kocsival járna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!