Hogy lehet az amerikai jogosítványt megszerezni?
Sziasztok!
Tudja valaki hogy hogy lehet megszerezni (felkészülni) amerikai jogosítványt?
Magyarom már van vagy 8 éve, de nekem midennképpen amerikai kellene. Hogy lehet tesztre felkészülni, hogy megy a vizsgázás, elfogadják-e amutómatikusan a magyar jogsit és kapok-e érte amerikait. (gondolom nem )
Köszi!!!
Nadi
Az amerikai nagykövettségen érdeklődj szerintem, azoktól biztosan érdemi, naprakész infót kapsz, amúgy mihez kellene ez?
Kimennél taxizni?
Amúőgy szerintem ég és föld az európai meg az amerikai jogsi, a kresz talán nagyjából megegyezik, de ott is vannak különbségek szerintem.
A kocsik világítása is más, náluk minden piros hátul, nincs ilyen hogy fehér tolatólámpa, meg sárga index.
"A kocsik világítása is más, náluk minden piros hátul, nincs ilyen hogy fehér tolatólámpa, meg sárga index."
Ez nem teljesen igaz:
Egyébként az ID-ről szinte mindent megtalálsz itt:
(bocs ez most ilyen linkelgetős lett, de szerintem hasznosabb, mintha elkezdenék okoskodni)
Tesztre tanuld meg a MUTCD-t (helyi KRESZ): [link]
Ha egyszerűbb szöveg kell, írd be google-ba hogy rules of the road vagy ehhez hasonlókat.
Magyar jogsiért nem adnak amerikait, de könnyűek és olcsók a vizsgák. Forgalmi vizsga kb 15 perc, autóról neked kell gondoskodni, kresz vizsgát asszem magyarul is tehetsz :)
Néhány államban kell social security number, de a legtöbben nem.
Írd be a google-ba hogy driver license utána az állam nevét és megkapod a helyi közl. hivatal weblapját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!