Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek megér ennyit ez...

Szerintetek megér ennyit ez az autó?

Figyelt kérdés

Van egy teljesen fullos állapotú 1.1-es trabantom és el kell adni sajnos! Az a probléma, hogy 4 személyes és mi a családban 5-en vagyunk! a héten a rendőr ezért emberesen megbüntetett! :( És most azon az elven vagyok, hogy el kell adni sajnos!

Most kigondoltam egy 300.000 ft-os irányárat, ez alkudható!

De gondolom a 250.000 ft is már eléggé reális ár érte vagy nem? :)

Teljesen szép állapotba van esztétikailag és motorilag is! Egyedül annyi a gond, hogy hétvégén belémjöttek hátulról és egy kicsit behorpadt a bal hátsó fele, de ki lett kicsit kalapálva, így nemnagyon látszik + a lökhárító eltakarja!

2012. júl. 6. 14:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát.. egy 1990-es, 4 ajtós, 5 személyes, 1.4-es Fiestát árulok régóta. 300e-ről indult, 260-ért még nem viszi senki. Van elektromos ablak, meg rádió, meg ilyenek, de nincs szervó és kézi szivatós. :/ Ez van, mindenkinek jól felszerelt, modern kocsi kellene ingyen. És ne is fogyasszon semmit, inkább termeljen vissza a tankba benzint, amit hétvégente le lehet engedni és eladni.
2012. júl. 6. 15:25
 12/17 anonim ***** válasza:
Ne nevettesd már ki magad. Ha valaki 50 ezret ad érte teletankolva, ne habozz.
2012. júl. 6. 15:27
 13/17 A kérdező kommentje:
Hát ezt tudom! Mondjuk ez nem fogyaszt sokat, csak 4 személyes! És autóba nem vágyok nagyra mert egy F-es astra vagy egy suzuki is megteszi, csak vigyen A pontból B pontba
2012. júl. 6. 15:28
 14/17 anonim ***** válasza:
Tehát akkor az az elképzelés, hogy eladod a Trabit, az ára egy részéből veszel egy kicsivel fiatalabb Astrát vagy Suzukit, a maradékot meg majd félreteszed? :)
2012. júl. 6. 15:37
 15/17 A kérdező kommentje:
A maradék az megy az átiratásra + az eredetiségre! Ha meg közel a műszaki vége akkor toldok hozzá kis pénzt a műszakira
2012. júl. 6. 15:47
 16/17 anonim ***** válasza:

250.000-ért kizárt hogy elvigyék a trabit.

Ennyiért már lehet kapni egész kulturált Swift-et, vagy esetleg Corsa-kat.

Most őszintén, ha te vásárolnál, és egymás mellet lenne egy trabant és egy crosa teljesen ugyanannyiért, akkor mit vinnél?

2012. júl. 6. 16:20
 17/17 anonim ***** válasza:

Viccnek szántam, de látom, te komolyan gondolod. :)

Még egyszer írom, ha valaki 50ezret meglebegtet előtted, kapd ki a kezéből, és tuszkold be a Trabiba, mielőtt kijózanodik.

2012. júl. 6. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!