Van egy teljesen fullos állapotú 1.1-es trabantom és el kell adni sajnos! Az a probléma, hogy 4 személyes és mi a családban 5-en vagyunk! a héten a rendőr ezért emberesen megbüntetett! :( És most azon az elven vagyok, hogy el kell adni sajnos!
Most kigondoltam egy 300.000 ft-os irányárat, ez alkudható!
De gondolom a 250.000 ft is már eléggé reális ár érte vagy nem? :)
Teljesen szép állapotba van esztétikailag és motorilag is! Egyedül annyi a gond, hogy hétvégén belémjöttek hátulról és egy kicsit behorpadt a bal hátsó fele, de ki lett kicsit kalapálva, így nemnagyon látszik + a lökhárító eltakarja!
Szerintem ennyit senki nem fog adni egy Trabantért akármilyen állapotban is van... De ki tudja.
2012. júl. 6. 14:45
2/17 A kérdező kommentje:
Énis ezt próbálom anyámnak mondani, de hiába! :( Egyik ismerősöm mondta, hogy ő max 150-et adna kp-ba érte!
2012. júl. 6. 14:48
3/17 anonim válasza:
Egy horpadt trabant, még a 150 is sok érte.
Nekem még ingyen se kéne.
2012. júl. 6. 14:56
4/17 anonim válasza:
Nézd meg, hogy használtauto.hu-n milyen állapotban vannak a 300ezer forintért hirdetett darabok. Ha a tied is hasonló akkor nem fog kilógni a sorból és talán elviszik. De őszintén szólva a mai világban nem sokan fognak egy Trabantért kiadni 250-300ezer forintot.
2012. júl. 6. 14:56
5/17 anonim válasza:
egy horpadt 1.1-es szerintem nem fog elkelni 250-ért sem.
2012. júl. 6. 14:58
6/17 A kérdező kommentje:
Külsőre teljesen pöpec sőt amit nézem 300-ért az még kicsit rosszabbul nézett ki mint a miénk! Szerintem azt a horpadást meg kis pénzé ki lehet szedni, mert nem vészes területen van és könnyen hozzá lehet férni a sérüléshez!
Nyilván mindenki annyit kér amennyit akar, de 300 egy trabiért necces... Esetleg várhatsz valami fanatikusra, de akkor annak pöpec állapotban kell lenni, itt-ott egy horpadás nem fér bele.
2012. júl. 6. 15:05
8/17 anonim válasza:
bár a tietekben közel 2x annyi km-van.
és a belsejét is érdemes lenne lefényképezni.
bár ez így kicsit fura: "karosszéria teljesen rendben van"
"kicsit behorpadt a bal hátsó fele"
2012. júl. 6. 15:09
9/17 A kérdező kommentje:
A horpadásos malőr az a hétvégén történt! Szombaton megyek megcsináltatni, mert nem vészes
2012. júl. 6. 15:10
10/17 anonim válasza:
300 ezerből már valami erősebbet, kényelmesebbet is lehet venni..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!