Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ti szoktatok stoppolni?

Ti szoktatok stoppolni?

Figyelt kérdés
Minden felnőttől azt hallom hogy már teljesen megváltozott a világ, és hogy 20 éve még bátran stoppoltak de már nem mernének. Ezzel egyet is értek, mert tényleg vannak pszichopaták meg minden, de azért stoppolnék ha úgy adódna. Ti hogy vagytok vele?
2012. júl. 2. 23:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nem, nem is csinálnám. Maximum akkor, ha az életem veszélyben lenne.
2012. júl. 3. 00:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Pont azon a véleményen vagyok, mint az első válaszoló. De már láttam sokszor stoppost, még kb. 1 éve, 3 szép fiatal lány kérdezett meg a lámpánál állva, hogy a Stadionokhoz nem-e tudnál elvinni őket. Éjjel 1-2 körül volt. De mondtam nem veszek fel stoppost, aztán elmentem. Lehet nekem akárhány, meg akármilyen szép lány, én aztán biztos h nem veszek fel senkit, az 100%. Volt már, hogy egy férfi kért meg parkolóban h vigyem el boltba új akksiért, miután az autóját nem sikerült bebikázni. Hát nem. Nem vennék fel sohasem stoppost, nem kockáztatok. Elég veszély van igy is az utakon, amikkel nap mint nap szembe kell néznem.
2012. júl. 3. 00:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A fiam 20 éves. Alig 2 hete könnyekkel a szemében jött ki a szobájából. Elmondta,hogy megtudta,hogy egy nagyon kedves barátnőjét aki osztálytársa is volt, stoppolt,és megerőszakolták, majd csúnyán megverték. A kórházban belehalt a sérüléseibe.

Sajnos ez nem egyedi eset. Az egész világon hallani ilyen esteket amikor stopposokat rabolnak el, erőszakolnak meg,és a legrosszabb esetben megölnek..

Miért kell kísérteni a rossz óment? Pár ezer forint miatt??

2012. júl. 3. 00:51
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én stoppolni nem szoktam, de felveszem a stopposokat. Miért? Biztosan sok elvetemült rohangál a világban, de ez az autósokra és a gyalogosokra (pl. a stopposok) is igaz - úgy meg nem lehet élni, hogy az ember folyamatosan "remeg" az idegességtől és senkiben sem bízik meg.

Egy barátomat pl. a szomszédja sem vette fel amikor stoppolt hazafelé.

Pl. szombat hajnalban jövök hazafelé, szerencsétlen figura láthatósági mellényben gyalogol, a legközelebbi falu pedig 10 km-re. Ha nem emeli fel a kezét, akkor is megállok aztán megkérdezem hogy miújság.

2012. júl. 3. 08:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha a szükség úgy hozza, akkor igen. Vettem is már fel.
2012. júl. 3. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!