Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Szoktatok stoppolni?

Szoktatok stoppolni?

Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy pénzt spóroljatok,inkább stoppoltok.

2012. márc. 27. 19:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Én gyakorlatilag végigstoppoltam a középiskolát. Sosem volt gikszer. Nő vagyok.
2012. márc. 27. 20:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem se volt rossz élményem.A mai napig stoppolok,mindennap úgy járok haza munkából.Hamarább itthon vagyok,no meg sporolok.
2012. márc. 27. 20:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Én biztos nem merném, főleg egyedül.

Egyszer stoppoltam a barátnőimmel, hogy eljussunk discoba.

2012. márc. 27. 20:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Zoknit.
2012. márc. 27. 21:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Még soha nem stoppoltam.De egyszer kipróbálnám.
2012. márc. 27. 21:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én minden nap stoppolok Budapesten, mivel nem akarok fizetni 10.000.-Ft-ot a BKV bérletre. Sokszor járok Debrecenbe, és Siófokra. Költségmegtakarítás céljából természetesen stoppolva... Szerencse kérdése az egész, eddigi legjobb időm: Debrecen: 3 óra 17 perc, Siófok: 2 óra 34 perc...legrosszabb esetben Debrecen felé 8 óra 21 perc, siófok felé 5 óra 13 perc...

Nem mondom, hogy kellemes volt, de ha nem akarunk fizetni, néha meg kell "dolgozni" a stoppolásért... :D

Ha tehetném még a sarki sörözőbe is stoppolva mennék :)

2012. márc. 28. 08:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Budapesten? A nagy forgalomban megállnak?Amúgy én is nagy stoppos vagyok,az biztos,h. nem várok kozlekedési eszkozre.Még így 5O évesen is stoppolok.
2012. márc. 28. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!