Nincs kedve valakinek stoppolni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 17:47
1/13 anonim válasza:
Az attól függ..hova szeretnél menni?
:)
2/13 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy:D hány éves vagy? fiú vagy lány?:D
2011. júl. 13. 18:02
3/13 anonim válasza:
Ha autópályán stoppolsz, akkor jó eséllyel a zsaruk vesznek fel.
4/13 anonim válasza:
Stoppolni nincs, de ha gondolod felveszlek.
Főleg ha huszonöt környéki lány vagy. :P
6/13 A kérdező kommentje:
Én is lány vagyok. márciusban töltöttem a 18-at. akkor lenne kedved? unom, hogy semmi izgalmasat nem csináltam még a nyáron..:D
2011. júl. 13. 18:39
7/13 anonim válasza:
Én meg 20:)
Amúgy nem komolyan írtam, de én sem csináltam még semmi izgit a nyáron..
Mondjuk az sem utolsó szempont, hogy melyikünk hol lakik, lehet hogy az ország 2 legtávolabbi pontján..
8/13 A kérdező kommentje:
Hát én Bács-Kiskun megye..Kiskunfélegyházától nem messze.Azért örülnék ha benne lennél:D
2011. júl. 13. 18:59
9/13 A kérdező kommentje:
K G..te merre laksz? mert ma vagy holnap reggel indulnék és örülnék a kezdő lökésnek:)
2011. júl. 14. 15:51
10/13 anonim válasza:
szerintem te egy kélygyilkos vagy aki 18 éves lánynak adja ki magát és így gyűjti az áldozatait. Jah és amugy nincs kedvem stoppolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!