Tényleg lehet most így stoppolni BKV sztrájk idején? :D
Figyelt kérdés
Szóval ha én kb. megállok a Blahán, kezemben egy A4-es lap, hogy merrefelé megyek, tényleg normális ember vesz fel és visz el addig ingyen? :O2010. jan. 15. 23:37
1/10 anonim válasza:
Ja,hallottam már olyanról akit csak simán felvettek a megállóból,de azt azért nem lehet garantálni,hogy biztos normális ember fog felvenni.
2/10 anonim válasza:
hát,a honlapjuk szerint , ahogy olvasgattam, van jópár ember aki megáll, és jópár aki be is száll:)
3/10 anonim válasza:
hehe. elvből nem szállok taxiba! :p undorító banda... csak húzzák le a népet...
komolyan, holnap poénból megpróbálom a lapos módszert. :)
a móriczról a moszkvára sztem simán eljutok :) jobb, mint a 6oson nyomorogni :)
4/10 A kérdező kommentje:
Hehe :D Csak mert jövő héten el kéne jussak Pestről Budára délután, viszont nem tudom egyáltalán felférnék-e a buszra 8bár ha a végállomáson szállok fel...) és le tudnék-e jutni :D Mert ha ennyire borzasztó, inkább megpróbálok stoppolni :D
Esetleg tapaszatalatok? :D
2010. jan. 16. 00:12
5/10 anonim válasza:
6/10 A kérdező kommentje:
Dejó :D
2010. jan. 16. 00:31
7/10 anonim válasza:
Facebook-on van külön bkv-pótló fórum, az emberek írják percenként, hogy mikor merre mennek, milyen útvonalon, és aki akarja, azt felveszik :)vicces
8/10 anonim válasza:
tudom hülyeség de ez annyira megható :) talán még nem veszett el az emberi jóság :)
9/10 anonim válasza:
Egy kis fricska a lehúzós taxisoknak(tisztelet a kivételnek,ugyi..)
10/10 anonim válasza:
Sztem is klassz dolog összefogni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!