Hol érdemes stoppolni, hogy eljuthassak Tihanyba?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy Budapesten, melyik úton van rá nagy esély, hogy Tihany felé tudok stoppolni?2010. jún. 18. 11:52
1/2 anonim válasza:
az osztyapenkónál :D
m1 m7 közös szakaszán szépen kiállsz egy tihany feliratú táblával, vagy akár azt is írhatod, h balaton.
és vársz. ha szerencséd van, és jól nézel ki, akkor fél órán belül már robogsz is a hőn áhított cél felé.
én egyszer stoppoltam a BKV sztrájk alatt a délinél.
rohadt szemét tetvek, egyedül ültek a kocsijukba, de baxtak felvenni. aztán kb húsz perc után jött egy bácsi, és tök kedvesen hazavitt, pedig nem is egészen ott lakott, ahol én.
hozzátenném, hogy lány vagyok, és nem nézek ki úgy, mint egy sorozatgyilkos, ennek ellenére az emberek még szorult helyzetben sem segítik a másikat... :(
2/2 anonim válasza:
Én a sztrájk alatt vettem fel utast kocsiba :) Néztek is hogy kinnt van egy régi 82-es troli tábla (Thököly út végállomás volt ráírva nem az Uzsoki) a szélvédő mögött viszont megköszönték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!