Honnan tudom meg, hogyha a főnököm nyomkövetőt tesz a kocsiba, amivel járok?
Figyelt kérdés
2012. jún. 30. 22:55
11/16 anonim válasza:
Jaja és majd azt válaszolja, hogy hát nagyon jók ajánlom azt amit a maga autójára szereltettem fel? :D Ugyanmár...
12/16 anonim válasza:
egy dolgot nem igazán értek. ez most egy céges autó? mert ha igen akkor nem mindegy hogy van e benne követő vagy nincs? ha van is benne úgysem lehet kiszedetni mivel az autó nem az öné ha viszont saját autó akkor az hogy került a főnökhöz?
13/16 anonim válasza:
Valszeg céges autó és tudni akarja, hogy látja-e a főnök amikor egy 200 m-es kitérőt tesz a sarki kisboltba... :)
14/16 A kérdező kommentje:
Utolsónak van jó meglátása. :))
2012. júl. 2. 21:08
15/16 anonim válasza:
sztem mikor úton wagy álljmeg jó 2 óra hosszára..lazulni..
ha híw akkor tudja ,hogy állsz,ezért wan nyomköwető..te meg azt mondod,rosszul érzed magad a hőségben..és kész..
16/16 A kérdező kommentje:
Ezzel csak az a baj, hogy saját magammal tolok ki, mert akkor később érek haza.
Annyit meg nem ér.
Azért köszi. :)
2012. júl. 10. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!