Kocsiba házimozi hangfal?
Megoldható hogy a kocsiba a házimozi hangszóróját kössem be?
Ugyanúgy 2 helyre kell csatlakoztatni ezt is, és amint láttam a kocsiba is két kivezetése van a hangszóróknak.
Rá lehet kötni a hangfalat?
Úgy megoldható hogy mindkettő egy kivezetésre van kötve, és akkor szól a kocsi hangszórója is + a hangfal is?
ha csak a fejegység erősítőjére kötöd... szerintem bénán szólna, ha pedig két hangfalat kötsz egy kivezetésre az dupla akkora ellenállás, mindkettő kicsit halkabban szólna.
egyébként meg lehet csinálni, csak szerintem tróger megoldás. :/
Gyári kazettásmagnó van benne.
Azért nem szeretnék új rádiót / fejegységet venni mert baromi drágák.
Talán egy jó hangszórópár lenne megoldható még.
Igen,megoldható.
Külön erősítőt igényel a dolog,profi hifis szerint minden hangfal párat külön kellene erősíteni.
Ugyanakkor egy mélynyomó ládával jobban járnál - szerintem.
A vaterán gombokért találsz már.
Sok sikert!
:p))
azt mondom, hogy ne rakd bele, olcsón van a vaterán kocsiba való hangszórópár, olyat próbálj nézni. szerintem.
valamennyit mindenképp költs rá, még ha a magnót nem is cseréled le, persze az lenne az alap. De ha tényleg csak azt akarod, hogy szóljon valami, egy rendes hangszórópárral, rendes kábelekkel hozzá, sokkal jobban jársz.
Családé az autó, nem akarom annyira megbontani.
Önálló keresetem nincs hogy nagyon belepiszkáljak.
Szétnézek vaterán, de tudnátok pár jó dolgot linkelni, ami szerintetek jó lenne gyári kazettás rádióval?
A kocsi: '99 Skoda Felicia
18/F
én a kocsinkba hátra raktam be 2 házimozi hangfalt, szólni szól szépnek szép.. 1 vezetékre 1 et köss csak...
Most az új kocsit nem kontárkodom szét, ajtókba raktam 13 cm es spal boxer 2 utas hangfalakat (3500 Ft a 2 db, és 3 év garis..)
Működik ha rákötöd és nem kell erősítő sem hozzá akkor is szól csak a házimozi hangfalak 6 vagy 8 ohm-os ak állta lában a kocsikba meg 4 ohm os cucc kell, és minél nagyobb az eltérés annál recsegősebb, rosszabb a hangzás... 8 Ohm os az már hallgathatatlan, de próbáld ki tekerd rá az 1 ik hangfalat a vezetékre és halgasd meg ahhoz nem kell szétszedni a kocsit, de sztem ruházz be hangszóróra, nem fontos öreg kocsiba márkás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!