Ha a kocsiba tartja valaki a forgalmit, akkor nagyon nagy gáz, ha ellopják?
Tegyük fel, hogy megállítanak, kérik a jogosítványt, személyit, meg forgalmit ugye.
De, ha valaki elköt egy kocsit, akkor ugye nincs meg a forgalmi hozzá.
És akkor nem tud mit mondani.
De, ha valaki a kocsiba tartja a forgalmiját?
És ha a tolvajnál van a forgalmi, akkor egyből elhiszik, hogy jogosan vezetgeti, hacsak nincs körözve a kocsi?
Ha ellopták a kocsidat,tökmindegy,hogy benne volt-e a forgalmi vagy sem.
Vagy arra gondolsz,hogy az autótolvajt megállítják,igazoltatják és ha nála a forgalmi megússza??
a) Nem áll meg.
b) Azonnal rendszámot cserél.
c) Ponyvázott teherautón viszi a zsákmányt.
satöbbi
Esetleges eladásra gondoltál?
Részint nincs az a barom aki lopott kocsit eredeti papírjaival értékesíteni próbálna másrészt a törzskönyv a lényeg - akinél az van,azé az autó.
Summázva : Nyugodtan a kocsiban tarthatod. Legalább nem felejted otthon ha kabátot cserélsz.
:p))
Ja, igen ilyesmire gondoltam, hogy megállítanak, közúti ellenőrzés, forgalmi hol van, jaaa... otthon hagytam: Na jó, most az egyszer elengedem, de ne forduljon elő még egyszer...
stb.
A forgalmit én is a kocsiban tartom, de a törzskönyvet ne vidd magaddal, mert így igaz akié a törzskönyv azé a kocsi.
A forgalmi lopás után is pótolható ha meg lesz a kocsi.
Én is azért szeretem a kocsiban tartani, mert akkor tudom hogy benne van, nem kell keresgetni, csak a kulcsot elfordítani és pá...:))
Az, jo nagy gaz, annak a fejiben aki az autoban tartja. Olyan rohadt nehez az a papir hogy nem birod elvinni magaddal?
Erre van kitalalva az autostaska.
Amugy forgalmival egyutt a jogsit is kerik, es ha nem egyezik a ket nev, akkor gondolom kerdezoskodnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!