Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha a kocsiba tartja valaki a...

Ha a kocsiba tartja valaki a forgalmit, akkor nagyon nagy gáz, ha ellopják?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy megállítanak, kérik a jogosítványt, személyit, meg forgalmit ugye.

De, ha valaki elköt egy kocsit, akkor ugye nincs meg a forgalmi hozzá.

És akkor nem tud mit mondani.

De, ha valaki a kocsiba tartja a forgalmiját?

És ha a tolvajnál van a forgalmi, akkor egyből elhiszik, hogy jogosan vezetgeti, hacsak nincs körözve a kocsi?

2011. ápr. 22. 20:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát elvileg csak a tulajdonos vagy üzembentartó vezetheti kölcsönadási szerződés nélkül. De nehezen hiszem, hogy ezt gyakran ellenőrzik.
2011. ápr. 22. 20:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Engem mikor megállítanak, mindig kérdeznek valamit a tulajról(m nem az én nevemen van), ha nem tudsz semmit, akkor meg gondolom lekérdezik h nincse körözés alatt...
2011. ápr. 22. 20:53
 3/7 anonim ***** válasza:
54%

Ha ellopták a kocsidat,tökmindegy,hogy benne volt-e a forgalmi vagy sem.

Vagy arra gondolsz,hogy az autótolvajt megállítják,igazoltatják és ha nála a forgalmi megússza??

a) Nem áll meg.

b) Azonnal rendszámot cserél.

c) Ponyvázott teherautón viszi a zsákmányt.

satöbbi

Esetleges eladásra gondoltál?

Részint nincs az a barom aki lopott kocsit eredeti papírjaival értékesíteni próbálna másrészt a törzskönyv a lényeg - akinél az van,azé az autó.

Summázva : Nyugodtan a kocsiban tarthatod. Legalább nem felejted otthon ha kabátot cserélsz.

:p))

2011. ápr. 22. 21:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Annyira ritkán igazoltatnak, hogy ennek semmi jelentösége nincs. Ha meg igazoltatnak egy tolvajt, akkor az az amit egy évben kétszer a híradóban hallunk...autós üldözés
2011. ápr. 22. 21:41
 5/7 A kérdező kommentje:

Ja, igen ilyesmire gondoltam, hogy megállítanak, közúti ellenőrzés, forgalmi hol van, jaaa... otthon hagytam: Na jó, most az egyszer elengedem, de ne forduljon elő még egyszer...

stb.

2011. ápr. 22. 21:50
 6/7 anonim ***** válasza:

A forgalmit én is a kocsiban tartom, de a törzskönyvet ne vidd magaddal, mert így igaz akié a törzskönyv azé a kocsi.

A forgalmi lopás után is pótolható ha meg lesz a kocsi.

Én is azért szeretem a kocsiban tartani, mert akkor tudom hogy benne van, nem kell keresgetni, csak a kulcsot elfordítani és pá...:))

2011. ápr. 22. 23:32
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Az, jo nagy gaz, annak a fejiben aki az autoban tartja. Olyan rohadt nehez az a papir hogy nem birod elvinni magaddal?

Erre van kitalalva az autostaska.

Amugy forgalmival egyutt a jogsit is kerik, es ha nem egyezik a ket nev, akkor gondolom kerdezoskodnek...

2011. ápr. 23. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!