Létezik olyan, hogy valaki képtelen megtanulni autót vezetni?
Most járok tanfolyamra és attól félek nagyon , mi van ha képtelen leszek megtanulni vezetni, mert olyan béna vagyok?
Úgy nézek arra akinek van jogsija, mint egy ufóra, és azon gondolkodom, vajon, hogy tudta megcsinálni?
Azt érzem én képtelen leszek rá!
Lehet azért félek enyire, mert már annyira szeretném
Biztos, hogy meg tudsz tanulni vezetni:)
Én még 15 éves vagyok, de a telken néha szoktam vezetni apám autóját, és nekem is néha úgy remeg a lábam, h a kuplungot nem tudom normálisan kiengedni. akkor azt szoktam gondolni, h én versenyző vagyok, és profi, akkor sikerül, de akkor meg nagyon megindulok. a kormányzással semmi bajom, az szerintem könnyű (öcsém már egyszer megtalálta a kaput)
Keresztanyám meg úgy tanult meg vezetni, h kivitte a férje egy teljesen üres mezőre, és mondta neki, h mennyen amerre akar. Fél órát kocsikázott tolatott meg ilyenek, és a gyakorlaton simán átment, csak az a fránya elméleti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!