Páv 2 vizsgáról mit kell tudni és hol lehet megcsinálni. Még nem tudom mit is szeretnék dolgozni de megvan az A és B kategóriás jogsim mellett a C, E, D is. Asziszem ide a páv 2 kellene. Mi kell még, hogy munkát válalhassak?
Na akkro egy kis infó! A PÁV ról! :)
FONTOS!
Pávról:
Feladatok amire számítani kell kis leírás! :)
A PÁV így nézz ki egy gépen kell dolgozni, és az értékel a végén van egy psziologusi elbeszélgetés kb 10-20 perc mire kell a páv mit szeretnél csinálni volt e a családba öngyilkos jelölt stb.. ha volt is azt kell mondani hogy nem! :)
Amugy a PÁV dióhéjban így nézz ki elég modern terem van én 2007 ben voltam PÁV 1-2 esen és nem volt könnyü de nehéz sem faja volt nagyon.
VIII. kerületben van a Corvin mozi hátamögött 2 utcával Itt az elérhetőségük is! :)
Jelentkezés
Személyesen ügyfélfogadási idben: Budapest, VIII. ker. Vajdahunyad u. 45.
Levélben: NKH PVI 1445 Budapest, Pf. 365.
E-mailben: jelentkezes.pvi@nkh.gov.hu (amennyiben szkennelve küldi)
Telefon: +36 1 814 1852; +36 1 814 1855; +36 1 814 1856; +36 1 814 1857
Fax: +36 1 814 1851
Remélemn tudtam segíteni sok sikert a titok!
Józan kipihent állapotban menj mert nekem az 1-2 es kb 6-7 órás volt szünetekkel közben.
Annó nekem a PÁV 1-2 esemet lekorlátozták 2 évre szenya volt a psziologus 2. ra megkaptam a PÁV 2 öt végleg a PÁV 1 et végleg kivéve a kéklámpákra arra csak MAX 5 évre adható tehát ilyen esetbe nehogy fellebezzen valaki mert a PÁV1 csak 5 évre adható!!! A kékvillogozásra! :)
SOK SIKERT ÉS KITARTÁST!
Hello! :)
2/4 es válaszadó vagyok igazán nincs mit de amiket linkeltem abba benne van! :)
De itt van még egyszer ! :)
PÁV I. alkalmassági kategória szükséges megkülönböztet jelzést használó gépjárm vezetéséhez
(legfeljebb 5 évre adható).
A jelentkezés elfeltételei:
· 2. csoportú (állásvállalásra jogosító) orvosi vélemény,
· bármely nemzetközi kategóriában 2 éve folyamatosan hatályos vezeti engedély, mely nem minsül
kezd vezeti engedélynek.
PÁV II. alkalmassági kategória szükséges:
- közúti közlekedési szolgáltatás keretében személyszállítást végz autóbusz, trolibusz,
személygépkocsi,
- a nemzetközi közúti személyszállítást végz autóbusz – amelyben a vezetülésen kívül legalább 17
állandó ülhely van –,
- veszélyes áru szállítását végz gépjárm vezetéséhez.
A jelentkezés elfeltételei:
· 2. csoportú (állásvállalásra jogosító) orvosi vélemény,
· bármely nemzetközi kategóriában 2 éve folyamatosan hatályos vezeti engedély, mely nem minsül
kezd vezeti engedélynek.
PÁV III. alkalmassági kategória szükséges:
- a 7500 kg megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó, közúti közlekedési szolgáltatást végz
tehergépkocsi, vontató, nyergesvontató és jármszerelvény,
- a 7500 kg megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó, nemzetközi közúti áruszállítást végz
tehergépkocsi, vontató, nyergesvontató és jármszerelvény vezetéséhez.
A jelentkezés elfeltétele:
· 2. csoportú (állásvállalásra jogosító) orvosi vélemény.
Tehát ha nem fogsz kéklámpázni vagy nem tervezed a kékvillogást akkor felesleges a PÁV 1 mert jóval nehezebb is! És csak 5 évre adják a kékvillogózásra!
A PÁV 2 es üti a 3 ast is tehát PÁV 2 essel 3 ast is tudod vezetni!
Tulajdonképen veszélyesanyagszállítás, taxi, troli, busz, személyszállítás, árúszállítás jó mindenre kivéve kéklámpára nem ennyi! :)
1-5 évig korlátozhatják a PÁV 2 est is!
De ha nagyon ügyes vagy és faján megcsinálod akkor végleges határozatot fogsz kapni ami visszavonásig jó lesz figyelj oda keveset hibázz ha teheted mellőzd a hibákat és akkor kapsz egy korlátlan PÁV 2 est akkor ha ez meg van soha többet nem kell menned PÁV 2 re remélem érthetően leírtam! :)
hali! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!