Leszakadt pedált hogy kell biciklin megcsinálni?
Figyelt kérdés
Van egy ugyanolyan biciklink, de nem tudom leszedni a pedált róla.2012. máj. 9. 15:29
1/7 anonim válasza:
Csak a pedál szakadt le, vagy az egész hajtókar?
2/7 A kérdező kommentje:
Csak a pedál.
2012. máj. 9. 15:51
3/7 anonim válasza:
A rossz pedált szedd le először, az a biztosabb kezdés.
Minden valószínűség szerint menettel van beletekerve a hajtókarba, onnan kell kicsavarni. A pedál tengelyén szokott kialakítva lenni hely a villáskulcsnak.
4/7 anonim válasza:
Valószínűleg megszakadt a menet. Ezt nézd át alaposan, mielőtt új/másik pedált csavarsz be, mert ha vitte magával a menetet is, akkor hiába raksz be oda akár angóra macska farkat is, az is ki fog rázódni 300 m megtétele után.
5/7 A kérdező kommentje:
Imbuszkulccsak megpróbáltam kicsvarozni, de nem ment. WTF? :D
2012. máj. 21. 00:03
6/7 anonim válasza:
Hát igen, szerelés közben kerül elő néhány WTF...
Ha megbizonyosodtál róla hogy megfelelő irányba akarod tekerni, de mégsem megy, akkor a menetes rész környékét először fújd le csavarlazítóval vagy WD40-nel és hagyd beszivárogni. Utána próba újra.
Ha esetleg a hajtókar és a pedál találkozásánál por vagy egyéb kosz van, akkor azt töröld le mielőtt befújod, mert nagyobb eséllyel fog hatni amit ráfújsz.
7/7 anonim válasza:
Én meg mondok egy még jobbat ha nem bírod kitekerni mert úgy bele van szorulva. De ezt a poént nem lövöm le csak ha végképp nem bírsz vele.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!