Pont egy éve kezdtem a jogsit, november végén csináltam meg a forgalmi vizsgát, viszont az elsősegély még nincs meg. Meddig húzhatom, hogy ne kelljen újra megcsinálni a többi vizsgát?
Na jó sziasztok!
Jó páran hülyeségeket beszélnek!
Ha a vizsgáidat sikeresen le tetted!
Kresz elmélet meg volt
Rutin gyakorlat meg volt
Forgalmi vizsgád sikerült? Ha sikerült akkor le zártad a vizsgádat!
És az nem évül el sosem!
A 2 éves dolog az annyit jelent tanfolyam ideje alatt hogy a tanfolyamot 2 éven belül el kell végezned az elméleti vizsgától számít az idő.. 2 év alatt sikeres forgalmi vizsgát kell tenned ha nem akkor az egész tanfolyamot újra kell kezdened!
Az elsősegély vizsga nem számít bele!
Ha meg van a jogsid vizsgaidőpontól számítva 2 évig kezdő vezetői engedélyed lesz ami azt takarja hogy nem vontathatsz pótkocsit stb stb.. :)
Ha az elsősegély vizsgát majd 2015 be rakod le akkor sem veszik el a vizsgád! A forgalmi vizsga a lényeg ha az meg volt sikeresen akkor nem kell félned!
pl 2011 be vizsgáztál forgalmiból az kerül a jogsiba az az utolsó vizsga időpont!
De te csak 2015 be teszed le az elsősegély vizsgát akkor kapod meg a vizsgaigazolást! 4 éves jogsid lesz akkor papiron és az már nem kezdő jogsi! :)
De az NKH csak akkor állítja ki a vizsgaigazolást neked ha be mutatod az elsősegély vizsgát is persze ez csak az első kategóriára irányult! Egyszer kell be mutatni többet soha! :)
Remélem tudtam segíteni!
BUÉK mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!