Szegeden is olyan nagy "divat" a biciklizés, mint például
Szentesen, Hódmezővásárhelyen?
Figyelt kérdés
Átmentem ma ezeken a helyeken busszal, de én még ilyet soha az életemben nem láttam, annyira király volt, minden ember bicajjal volt!! Senki nem is ment gyalog, mintha a tartozékuk lett volna :) Hihetetlen volt! Szegedre megyek majd továbbtanulni, (oda mentem, de semmitse láttam belőle) és az lenne a kérdésem, hogy ott is ennyire bicajosak az emberek?:) Erre mifelén csak a kisgyerekek szoktak biciklizni a játszótéren kábé..
2009. júl. 3. 21:58
1/9 anonim válasza:
vásárhelyen azért bicajoznak annyian, mert elég nagy távolságok vannak a városban (az ország 3. legnagyobb területű városa) de a tömegközlekedés nem a legjobb.
Szegeden közel sincs annyi bicajos, mint vásárhelyen, szegeden 5 percenként meg troli, busz, villamos, az emberek ezekkel járnak.
hova mész tanulni?
egy félig vásárhelyi, félig szegedi :)
2009. júl. 3. 22:02
2/9 A kérdező kommentje:
SZTE-JGYPK ha minden igaz, de még nem 100%. Ó de kár :( pedig olyan jó lett volna bicózni... Nembaj, ha felnövök h.m.v.helyen fogok lakni :D
2009. júl. 3. 22:04
3/9 anonim válasza:
egyetemre sokan járnak bicóval, a TIK előtt vannak direkt tárolók, jó időben tele szokott lenni. a tanárképzőnél is van ha jól tudom az udvarban (ott csak egyszer voltam, akkor is kísértem, szóval nem vagoyk járatos), nem tudom hogy lesz-e órátok a tiknél, de szerintem tudsz majd bicivel járni, bár ha államin leszel kapsz tömegközlekedésre bérletet.
2009. júl. 4. 00:06
4/9 anonim válasza:
tapasztalatom szerint azért nem olyan sokan járnak itt bicajjal.városon belül én nem úgy érzékeltem.inkább busszal,villamossal vagy gyalog...
előre is bocs az offért.:XD,de megkérdezhetem milyen szakra mész?(JGYPK-s vagyok én is)
2009. júl. 4. 07:06
5/9 A kérdező kommentje:
:D gyógyped :) és én is off: mi az a TIK??? :)
2009. júl. 4. 09:41
6/9 anonim válasza:
TANULMÁNYI ÉS INFORMÁCIÓS KÖZPONT
Szegeden ez az egyetemi lét lelke.rengetegszer fogsz ide járni.
1.itt van az egyetemi könyvtár!
meg pár hivatalos szerv pl.Hallgatói Szolgáltató Iroda(HSZI)pl.itt veheted fel a matricát a diákodra minden félévben..de egyéb ügyekben is ide kell fordulnod,vagy TO-ra de az más tészta....:)
van itt jegyzetbolt,számítógépek,egyetemi ajándékbolt..szóval ez egy nagyon fontos eleme az egyetemi,fősulis létnek itt Szegeden.,
Én szentesi vagyok,de itt borzalmas a közlekedés a sok hülye biciglis (már bocsánat) össze vissza megy azt se tudja kinek van elsőbsége meg négyen mennek egymás melett az út közepén.Egyébként nemtudom,hogy itt miért sok a biciklis én is bocajos vagyok :) de én azért mert egy 13 éves vagyok nics jogsim kettő ha gyalog megyek kiugrik a lában és 2-5 persecként kenni kell viszont ha biajjal megyek ott vagyok akárhol 5-10 perc alatt szinte és elég egyszer bekenni a lábam ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!