Orosházáról hanyadik vágányról indul a vonat Szegedre, Hódmezővásárhelyen át?
Figyelt kérdés
Még sose voltam, és a buszom éppen, hogy befog érni, utána csak annyi időm lenne, hogy felszálljak, és nem tudom megkérdezni. Esetleg van olyan aki tudja? nagyon sokat segítene.2011. júl. 17. 12:59
1/3 anonim válasza:
Lesz időd bőven megkérdezni. Amúgy a hangos is mindig mondja hogy melyi kvonat hol áll, és be is várják az átszállókat.
2/3 A kérdező kommentje:
de én busszal megyek, úgy kell átmennem a vonatállomásra, és nem lesz időm megkérdezni.
2011. júl. 17. 18:11
3/3 anonim válasza:
Figyi. Orosházán csak 1 szolgálattevő van. Ő meneszti el a vonatot.
Ha átérsz akkor 2 verzió van: A szolgálattevő a helyén van akkor megkérdezed tőle, hiszen amíg nincs ő a perononn a vonat úgysem indul el.
2-es verzió: szolgálattevő a peronon van akkor 5 mp megkérdezni melyik vonat merre megy.
Nem kell mindent túlaggódni feleslegesen.
Amúgy változó a vágány attól függ hogy fogadják a vonatokat. De nem kell parázni napi többszáz ember találja meg ott a helyes vágányt te is meg fogod tudni kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!