Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha feltörték az autónkat pár...

Ha feltörték az autónkat pár hete és jelentettük akkor mi fog történni?

Figyelt kérdés

Kilopták a cd-s rádiót, meg ajtó szenvedett kárt. Hívtam a rendőröket, ujjlenyomat, bementem a rendőrségre felírták a vallomásomat. (aznap)

Most jött egy levél, hogy menjek be tanúnak. Ezek szerint találhattak valamit? Én azt hittem, csak határozat jön, hogy nem találtak senkit.

Volt már valaki (sajnos) ilyen helyzetben?

22l

2012. jún. 4. 19:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy elkaptak egy bandát, találtak náluk ezt-azt, lehet, hogy van közte olyan is, ami a tied.

De ha felismersz valamit is, akkor megvannak a tettesek és a biztosító nem fizet semmit! Perelheted a károdat a bandán!

2012. jún. 4. 19:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Sok hűhó semmiért.

Sosem lesz meg a tettes,a biztosító meg nem fizet még ha volt is cascód mert az említett kár belefér az önrészbe.

Munkát adtál pár aktakukacnak akik végzik a dolgukat.

A tanúkihallgatáson mindössze a feljelentésed pár részletét fogják konkretizálni aztán lezárják a nyomozást amire 2 hónapjuk van.

2012. jún. 4. 22:31
 3/4 anonim ***** válasza:
ne reménykedj benne hogy meglesznek a dolgaid. a mi kocsinkból egy rádiót, telefont, laptopot, és egy csillagászati árú filatáskát loptak el. az autóban nem történt kár.
2012. jún. 5. 05:54
 4/4 Napkiraly ***** válasza:
kapsz egy nyomozástmegszüntető határozatot
2012. jún. 10. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!