Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Feltörték a kocsit de ki ez a...

Feltörték a kocsit de ki ez a fogyatékos?

Figyelt kérdés
Most nem azért de tényleg ki az az elmebeteg állat aki egy Suzukit tör fel és elviszi a használt cipőt, a használt pokrócot ami tiszta retek mert a kutya feküdt rajta... még megérteném hogy a magnót elviszik... de a cipő használtan jahh meg a használt mackógatya meg 500 ft-os tescos focilabda xDDDDD de tényleg ki ez meg mért???
2011. máj. 12. 13:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet valami homeless volt. :D
2011. máj. 12. 13:30
 2/10 anonim ***** válasza:

Lehet egy gyerek, egy kamasz, egy ténylegesen elmebeteg, te meg inkább örüljél, hogy ezeket vitte el, és nem a rádiót, vagy netán a kocsit. :)

Fogd fel úgy, hogy szerencséd volt, olcsón (szó szerint) megúsztad. :)

2011. máj. 12. 13:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Vannak agyilag visszamaradottak. Pl olyanok akik szórakozásból kifeszítették az ajtókat, nemrég volt a híradóban. Szánalmasak, hogy ez a legjobb programjuk. Ezek is kb ezen a szinten lehetnek.
2011. máj. 12. 13:32
 4/10 anonim ***** válasza:

Esetleg nincs cipőjük és ruhájuk...

Nyilván ez nem mentség a kocsifeltörésre.

Mint ahogy nincs mentség a "nem vagyok rasszista, de ez cigány" jellegű megszólalásra sem. :)

2011. máj. 12. 13:45
 5/10 A kérdező kommentje:
Kőbányán lakom nem szép részen és csak cigányok vannak a környéken na most akkor nem logikus?:D Várom a helyszínelőket...:/ 11 óta...
2011. máj. 12. 13:53
 6/10 A kérdező kommentje:
A cipő meg a gatya a csomagtartóban volt persze bukósisakot is elvitték a magnót az autós töltőt egy noki0 3310est meg miegymást... fasza...
2011. máj. 12. 13:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Biztos hogy ért valamit ha ellopta, lehet hogy neki kell, lehet hogy csak túladni akar rajta.

Rengetegszer hallottam azt hogy a kocsiban ne hagyjunk látható helyen semmilyen tárgyat. Én az ülés alá vagy a csomagtartóba szoktam tenni a cuccaimat, ott nem látják.

2011. máj. 12. 15:47
 8/10 A kérdező kommentje:
na jó de akkor semértem mire volt jó... most nem tudok zenét hallgatni és nincs napszemüvegem nincs focilabdám... faszom kivan xD
2011. máj. 12. 17:07
 9/10 anonim ***** válasza:

feltörték anyám maruti800asát...nem volt benne se rádio se semmi, még illatosito sem! elvitte az 500ft-os dinamos lámpát-.-'

pofánbasznám ugy h kihullana az összes foga....és még a zárat is elbaszta:@

2011. máj. 12. 23:21
 10/10 anonim válasza:

ezen jót röhögtem! xD

hivjad az FBI t hátha kideritik... xD

2011. aug. 2. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!