Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Feltörték az automat. Hogyan...

Feltörték az automat. Hogyan védekezzek?

Figyelt kérdés
Csepelen megsokszorozodtak az autofeltörések. Ujra divatba jött az autorádio lopás (bár nemtudom ki vesz manapság használt autorádiot). A modszer az,hogy egyik ablakot betörik és kiszerelik a rádiot. És az a baj,hogy már fényes nappal... Mi riasztja el legjobban a tolvajokat?
2009. okt. 30. 19:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

óvszer:D

na jó csak vicc.

szerintem próbáld ki, vannak már Mo.-on is többféle cégek, amik ilyen spéci kütyüt szerelnek az autóra és így 0% hogy ellopják. persze az ablakot betörhetik:(

próbálj meg garázst bérelni (ha van közel) és abban parkolni.

2009. okt. 30. 19:20
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Riasztó legyen minimum. Legalább ha elkezd vinnyogni elmenekülnek és nem törnek fel több kocsit, vagy ha a r.hadékoknak van annyi esze hogy ott villog benne egy lámpa, hátha nem meri feltörni.

Megtörtént, gondolom tettél feljelentést, de az nem fog olyan egyszerűen menni, mintha meg kellene bírságolni valakit mert gyorsan ment.

Előbb-utóbb elkapják őket, de a betört üveg, és a magnó sajnos nem térül meg.

2009. okt. 30. 19:29
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy elég jó módszer: Lehet kapni minden világítástechnikai szaküzletben kék villogót. Kitenni ugyan nem lehet a kocsira, ám ha odateszed a szélvédő mögé, olyan, mintha nyomozóautód lenne(ők teszik ki akkor, amikor sietnek). Melyik rabló merne feltörni egy ilyen kocsit?
2009. okt. 30. 19:37
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Pl ez:

[link]

2009. okt. 30. 19:40
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Most látom, hogy azt írja, tilos az utastérben tartani. Mondjuk én tartanám, max azt mondanám ha kérdeznék, hogy a gyerekemnek vittem ajándékba.
2009. okt. 30. 19:56
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Leparkolsz, haverokkal elbujsz, megvàrjàtok a szarkàkat, azutàn elö a szölökarokkal. Elég radikàlis de csak ebböl tanulnak.
2009. okt. 30. 20:10
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
le kell venni a rádió előlapját. úgy nem lopják el, nem?
2009. okt. 30. 20:20
 8/21 anonim ***** válasza:
78%
jaja, nem értem mi értelme a kék villogónak jól meg is b@sz érte a rendőr ha meglátja. Igen le kell szedni az előlapot. A modern rádióknál ki lehet a régieket meg nem lopják. De még 1 tipp szereltesd be a kesztyűtartóba a rádiót.
2009. okt. 30. 21:43
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a merciben van egy ráhajtható plexi fabetét, riasztó nincs csak központi, de olyan mint ha rádió se lenne benne.
2009. okt. 30. 21:48
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
ragasztott üvegek (volvo minta), ezek sokkal nehezebben törhetőek, vagy ha erre nincs pénzed, átlátszóval fóliátatod (mint ha sötétíttetnéd, csak most átlátszóval) ez egyben tartja az ablakot... nekem a vw-ben (2001-es) a gyári kazettás rádió előlapját is le lehet venni., és a helyén egy SAFE felirat van...
2009. okt. 30. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!