Csepelen megsokszorozodtak az autofeltörések. Ujra divatba jött az autorádio lopás (bár nemtudom ki vesz manapság használt autorádiot). A modszer az,hogy egyik ablakot betörik és kiszerelik a rádiot. És az a baj,hogy már fényes nappal... Mi riasztja el legjobban a tolvajokat?
a pajzs a kocsi ellopásától véd, nem attól hogy betörik az ablakot és elviszik a gps-t
2009. okt. 30. 22:57
14/21 A kérdező kommentje:
Az elölap a kesztyütartoba volt. Szoval nem mentek biztosra,csak tippeltek,hogy ott lehet. Szoval az ablakot mindenképp betörték volna. Riaszto van az auton,de mivel ott hagyom az autot a párom háza elött és én tovább utazok BKVval,igy mi értelme a riasztonak,ha vinnyog? Éjjel nehogymár egy lány menjen ki megnézni,hogy miért riaszt a kocsim és a kulcs amugy is nálam van,le se tudná állitani. Amugy meg ha vihar van,attol is bekapcsolhat a riaszto,ha dörög.
2009. okt. 31. 18:42
15/21 anonim válasza:
Jó minőségű ablakfóliázás.
Egy masszív ffinek féltéglával is jó néhány perces munka
Engem például szimplán hülyének néztek, amikor hajnali 3 körül megszülalt egy autó risztója (nem az enyém) és egy szál boxerban egy pisztollyal lerohantam megnézni, hogy mi a gond. Itt az emberek hozáállásával van a gond, amig nem az övéket lopják, addig le van sz*rva :(
2009. nov. 2. 14:06
17/21 anonim válasza:
A védőfóliás dolog nem is rossz bár én a kocsimra biztos nem fogom feltenni mert nem hiszem hogy egy szétesőben lévő Marutit fel fognak törni.XD Ha mégis vigyék az 500 ft érő magnót lesz*r*m XD
2009. nov. 2. 14:38
18/21 anonim válasza:
Olyan riasztó kell ami némán felhívja a mobilod, akkor te tudod meg elsőnek hogy vmi gebasz van, és ha gyors vagy talán még a tolvajt is hátbarúghatod amíg a kocsiddal bütykől..
Amúgy ki lehetne fejleszteni vmi festéklefújós megoldást is mint a készpénz védelemnél..
Biztosan nézne egyet a figura amikor pofánspriccelné vmi műgyanta alapú UV zold festék amit lekaparni se tud magáról!!
2009. nov. 2. 16:50
19/21 anonim válasza:
apukámnál van villogó (kocsi tetején :D), meg az előlapot is mindig leszedi. pedig nincs vmi komoly kocsija, tehát nem pont azt szúrnák ki :D
2009. nov. 2. 16:58
20/21 anonim válasza:
mozgásérzékelő lézersugár :D
humoron kivűl van egy olyan biztonsági rendszer aminek a neve "pajzs" elméletileg(fourmokon) bevállik ha ellopják akk nemadd rá gyujtást stb nagyon hasznos
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!