Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Feltörték az autóm! Mennyibe...

Feltörték az autóm! Mennyibe kerül majd ez?

Figyelt kérdés
Ma reggel ahogy lementem a parkoloba(tömblakásos utcai parkolo) be verték az autóm bal elsö ablakát!kivették belöle a forgalmit,meg egyéb értékes tárgyakat!az én kocsimon kivül még vagy 10el megcsinálták ugyanezt!rendörök voltak kint..!az lenne a kérdésem h ha potolni kell a forgalmit(lehet a törzskönyvet is mert egyenlöre azt sem találom) mennyibe kerül ez a procedúra? és a benne lévö értéktárgyakra kapok-e valahonnan valami összeget? müszakiztatni ilyenkor kell-e az autót?a válaszokat elöre is köszönöm!szebb napot mindenkinek!
2011. nov. 21. 10:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
műszakiztatni nem kell újra, de a törzskönyv és a forgalmi pótlása pénzbe kerül, pontos összeget nem tudok sajnos, talán még mindig 8000 a forgalmi pótlás. Az értéktárgyakra csak a Casco fizet, ha van persze érvényes Cascod.
2011. nov. 21. 10:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem..köszönöm a gyors választ!hát casco az nincs a kocsin sajnos...
2011. nov. 21. 10:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Törzskönyv 6000ft, forgalmi szintén 6000Ft.

Nem egy okos ötlet a törzskönyvet az autóban tartani. Ezzel az esetleges autótolvajokkal teszel nagyon jót, és a saját életedet nehezíted, pl. most, hogy új forgalmi kéne.

Az értéktárgyak után nem kapsz semmit, műszakiztatni nem kell, csak venned kell egy oldalüveget.

2011. nov. 21. 16:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Miért kell a forgalmit meg a törzskönyvet a kocsiban tartani?

Törzskönyv soha sehova nem kell, lehet otthon a szekrényben.

Forgalmit meg zsebre lehet vágni a személyivel meg a jogsival együtt, ha az ember autóba ül.

Ha az autót is elvitték volna, bármikor csinálhattak volna róla kamu adásvételit, vagy kölcsönadásit, vagy bármit.

Akkor már a kulcsot is bennehagyhatnád...

2011. nov. 23. 08:47
 5/6 bp1985 ***** válasza:

Miért kell a forgalmit meg a törzskönyvet a kocsiban tartani?

Túl nehéz, hogy felvigyék. Sok ilyen ember van. Nekem bent van a pénztárcámba. Semmiből nem tart onnan elővenni, anélkül úgy sem megyek sehova. Még a ház elé sem. A benne lévő értéktárgyaknál ne reménykedj, mert vagy elhiszik, vagy nem. Ennyi erővel mondhatod, hogy benne volt a lottóötös, és kéred vissza.

2011. nov. 23. 16:36
 6/6 A kérdező kommentje:
törzskönyvet otthon megtaláltam!szoval csak a forgalmit vittek el!ugyan már,az emberek 80-90 %a a kocsijába tartja a forgalmiját.....
2011. nov. 27. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!