Titeket mennyire engedtek egyedül vezetni?
Először beültek mellém, és figyelték hogy vezetek. Tavaly Júniusban kaptam meg a jogsit, szeptemberben az évnyitóra már egyedül mentem. Az olyan 60 km oda-vissza. :D Akkor 17 éves voltam.
18/F
Az első pár hétben a szüleim nem engedtek egyedül vezetni, de a vezetésbe nem szóltak bele. Aztán már rövidebb utakra mehettem egyedül is, pár hónap múlva már hosszabb út esetén sem volt kérdés, hogy mehetek-e egyedül.
(Egyébként pedig ha bárhová mentünk, hiába volt még két jogsi a családban, mindig én vezettem, hogy gyakorolhassak, rutint szerezzek. Azóta sem nagyon engedem át a család többi tagjának a volánt, inkább itatom őket :)
Tavaly lett meg a jogsim, és egy hónap után már látták hogy vezetek és simán oda adták az autót, azóta ha kell akkor egyedül megyek :)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!