Elsodortam egy gyalogost, helyesen kezeltem a következő helyzetet?
Ma Budapesten mentem egy szerviz felé.Navigátorral közlekedtem,ésaz utasítását félreértelmeztem.Rávezetett egy zsákutcába.Ezt korrigáltam úgy hogy,óvatosan elkezdtem tolatni.A következő pillanatban hallottam egy beletenyerelést a szélvédőmbe,ezért azonnal kiszálltam.Egy ember volt,aki szagáról és kinézetéről alkoholos állapotban volt. Át akart kelni a járdaszigeten, nem a zebrán a piros jelzés ellenére. Azonnal kiugrottam gyakorlatilag az autóból még a motor is lefulladt mivel R-ben volt. Odamentem hozzá megkérdeztem hogy hívjak e mentőt,hívjak e segítséget. azt mondta nem kell.Felsegítettem,majd átkelt. Kérdeztem hogy biztos-e hogy ne hívjak-e mentőt...vizet se hozzak?- Semmi. Majd beültem az autóba és elmentem.
Helyes volt ez a hozzáállás? Lehet ebből valami problémám?
Nem érzem magam hibásnak,folyton szabályosan megyek,40-es táblánál 39-el megyek stb...Ha zöld lett volna a gyalogos számára,elismerném hogy én hibáztam,de piros volt.
Bocs, ha hosszú lett.
Szia!
Már lehet nem aktuális, de nekem az egyik ismerősöm egyszer elütött egy "romát":-) akinek még egy haja szála sem görbült. De az ismerőst nem érdekelte, bevitte a kórházba és ott várt míg ki nem adták a látleletet, nehogy utána a kedves "rokonok" csináljanak vele valamit, hogy aztán majd kártérítést kérjenek..
De nem elrémiszteni akartalak, ne haragudj. Itt is a "roma" hibája volt, csak gondoltam leírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!