Melyik autós iskolát, illetve oktatót ajánlod?
Nem számít hanyadik kerület és nem számít mennyi!
Kikötésem csak annyi Budapesti legyen és jó!
szia
én jót akarok és hidd el ,nem bánod meg én tutira nem bánom sőt bolog vagyok oda járhatam.!
röviden elméleti oktatás egy miklos nevű férfihoz járj 30 éves jó oktató,tudja a munkáját rendesen szépen elmagyaráza,meg fogod érteni ne félj kérdezni bármit tőlle.
tanitás én 9től--12ig jártam mi kevesen voltunk 3an, ez az amit akartam mert máshol 30an vannak zavarnak teloznak én szeretem ha csend van és öszpontosithatok a dologra!
kresz cd- vegyél 500 ft jó !
elsősegély felkészités remek dolog 9től van -12 ig hasznos és jó elmagyarázák csak figyelj oda.
ha gondolod veszel ,elsősegély könyvet ,én vetem 1600ft de utána 1000 ft eladtam a sulinak.ugyesen:)
de sokat tanulhatsz youtube ,elsősegély ujraélesztés stb...sok dolog van érdekes.
óktatom nekem jo volt kedves öreg ,de nem idegbeteg jo fej,csak figyelj oda!sizuki splash kocsija volt ,lehet nem erre vágytam de vele az volt a jó ,volt szabad helye és minden nap mehetem.
lényeget leirom ,nekem elsőre minden sikerult,okmányirodával egyutt 110 000ft volt!
suli 56 000 ft 30600 30óra vezetés 3500 ft elsősegély 6500 elsősegély vizsga 4000 ft okmányiroda.
.........................................SPURI SULI DUNA PLÁZA 13 KERULET A BENZINKUTNÁL VAN EGY NAGY ÁTJÁRÓ,ÉS OTT VAN ,A SOLÁRIUM MELLET!
ha gondolod el megyek bemutatlak mindenkit ismerek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!