Ajánlanátok Budapesten jó autós iskolát? Ahol kedvezőbbek a költségek.
A legjobbak, minőségi, korrekt autós iskola. Náluk tanultam, minden meglett elsőre. Az oktató nagyon jófej és nagyon tud tanítani. A lefizetés szóba sem kerül, és az oktatónak is az az érdeke hogy minél hamarabb átmenj, nem divat a lehúzósdi. Az órák jó hangulatúak, sokat lehet tanulni.
Szia!
Én itt tanultam két éve! Konrétan Tóth Árpádnál! Azóta több ismerősömet is küldtem hozzá,és mind nagyon meg voltak vele elégedve! :) Ja,és mindenből elsőre átmentem! :)))
Sok sikert! :)
én itt tanultam, minden faja
2. vok.
Én tavaly ilyenkor tanultam náluk, és ahogy nézem azóta nem emeltek árat, ami az egyre növekvő benzinár mellett maga a csoda.
A honlapon is kint van, hogy alapból 125 körül lenne. Nekem olyan 140-150-be volt úgy, hogy vettem 2 pótórát rutinból és talán valami 5-6ot forgalomból.
Plusz a jogsi költségébe én még beleszámolom a tankönyvek (két kresz könyv, plusz egy jogszabályos, vöröskeresztes könyv) árát (ezek nem kötelezőek, csak én vettem meg magamnak), meg ügye fényképezés ára, plusz amikor kiváltottam a jogsit, akkor is kellett valamit fizetni.
Figyelj arra, hogy sok helyen trükköznek azzal, hogy úgy írják ki, hogy "nálunk akár már 80e-ért kapsz jogsit". Ja csakhogy ebbe a hatósági díjakat nem számolják bele, ami bizony nem kevés, plusz ügye orvosi alkalmasságinak is van díja, és így már ugyanúgy 120nál tartunk.
A macziéknál ráadásul (ellentétben sok iskolával) az elsősegély 2 napos volt, és volt ambu baba amin tudtunk rendesen gyakorolni...
Náluk az 50 perc valóban 50 és nem 40, meg 30 mint sok más helyen. Ha esetleg kevesebb is volt, mindig pótoltuk utána.
Egyébként érdekes volt, mert az oktatóm mondta hogy menjek már végre vizsgázni és még én erősködtem hogy pótórát szeretnék venni :) Nincs elég önbizalmam, és kellettek az órák hogy érezzem biztosan meglesz. Így egy vizsgadíjnyiből inkább pótórákat vettem, és jól tettem, mert pont az egyik ilyen alkalomkor tanultunk olyat, ami előtte sosem került elő, és éles vizsgán tuti megbuktam volna abban a helyzetben...
Ami még tetszett náluk, hogy az elméletet pár hétvége alatt letoltuk, mert vannak szombaton és vasárnap is elméleti órák, sőt még vezetni is lehet menni hétvégén is.
Nekem ez fontos volt, mert akkor sokat dolgoztam, és inkább hétvégén értem rá.
Az elméleti órák is jók voltak különben. Úgy mentem oda hogy már elolvastam a könyvet rengeteg tesztet végigcsináltam már, de még így is sok új dolgot tanultam...
Egy szó mint 100: szerintem 150-el számolj, sőt inkább kicsit többel, mert nem lehet tudni mennyi pótórára lesz szükséged. Maczi mindent megtesz amit lehet hogy minél hamarabb legyen jogsid, de mindenki más, mindenkinek más mennyiségű órára van szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!