Milyen autós navigációs készüléket ajánlanátok 40. 000 forint alatt?
Figyelt kérdés
Ajándékba szeretném venni valakinek, de túl sok pénzem nincs. Mégsem szeretnék valami nagyon gagyi terméket kifogni.2011. okt. 15. 14:47
1/8 anonim válasza:
Nos,mivel nem saját részre szánod,így nehéz..de szerintem az a legtutibb,hogy veszel egy "okostelefont" (pl.kártyafüggetlen LG optimus one-t kb.25.000HUF),és arra rátöltheted a Sygic navigációt,ami ingyenes alkalmazás és a marketről leszedhető..!Nagyon jól fut,és precíz,ráadásul 3D-a grafikája is!
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi, de mindenképpen GPS-t szeretnék.
Találtam is egyet, megkérdezhetem a véleményedet?
Wayteq x950 HD Sygic Drive 8.15 teljes eu térképpel 32000-ért? 5 colos képernyővel!
2011. okt. 15. 16:02
3/8 anonim válasza:
Wayteq x960-ast vegyél, de program nélkül. Olcsóbb és jobb programot lehet rá tenni.Nem olyan nehéz.A sygic nem olyan jó Magyarországon.(Teleatlas térképeket használ)
4/8 A kérdező kommentje:
És ha térkép nélkül veszem, milyen programot érdemes venni hozzá, milyen áron?
2011. okt. 15. 16:17
5/8 anonim válasza:
Venni? Magyarok vagyunk, mi nem veszünk szoftvert.Ellopjuk.
Torrentről letöltöd az Igo Primo 1.2-es verzióját.Bele a legfrissebb térképeket.
6/8 anonim válasza:
Innen letudod tölteni.Illetve a tovább mutató linkekről.
8/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, természetesen nagyon köszönöm...
Kicsit elhavaztam a munkával, nem léptem be pár napig
2011. okt. 19. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!