Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autós iskolát lehet váltani...

Autós iskolát lehet váltani ha már egy helyen elkezdtem?

Figyelt kérdés
Letettem a KRESZ vizsgát, rutinból meghúztak, műszaki kérdésnél rögtön elkeztek szivatni, elmondtam mi a kormány holtjátéka 0-4 cm között mozoghat stb. És nem bírtam megmutatni, szerintem meg ugyan azt mutattam mint az oktató, szerintük nem. Igazából már ott necces volt a dolog hogy alig vezettem, lett egy közeli vizsga időpont felírva nekem és 1 nap annyit kelett vezetni hogy minden menjen + 1 napom volt az elméletet megtanulni és 1x lett megmutatva gyorsan azt utána 5 óra a rutin pályán. A tököm tele volt hadd ne mondjam. Arra akarok kilyukadni hogy MecsekAutós iskolával tele lett a zsák. De be van fizetve pár óra amit még nem vezettem le. LEHETSÉGES VALAHOGY MÁSIK AUTÓS ISKOLÁHOZ MENNI?
2011. júl. 26. 12:41
 1/9 A kérdező kommentje:
Amúgy 18 éves lány vagyok, megtanultam vezetni 12 évesen és a rally pályán nőttem fel... Nem szöszi liba vagyok, és ha vezetni tudok akkor ne g.ecizzenek olyan dolgon aminek semmi értelme igazából. MEgkérdeztem az ismerősöket olyanokat is akiknek 20 éve van jogsijuk és ők sem tudták mi a kormány holtjátéka pontosan.
2011. júl. 26. 12:45
 2/9 anonim válasza:
Ez így szokott menni, meghúznak pár embert, párat átengednek, kell a pénz nekik, meg függ attól is kinél vizsgázol. Amúgy simán átmehetsz szerintem máshoz.
2011. júl. 26. 12:52
 3/9 A kérdező kommentje:
Remélem hogy lehet, igazából az oktatás minősége is kiakarsztott már párszor... A rutin vizsgás sz.opatás meg hab volt a tortára. Remélem áttutok iratkozni és a pénzt is adják vissza szépen, bár az magyarországon biztos nem megoldható.
2011. júl. 26. 12:58
 4/9 anonim ***** válasza:

Megoldható.

Amúgy tisztára érthetetlenül írsz.

2011. júl. 26. 13:05
 5/9 A kérdező kommentje:
Mert ha eszembe jut elpattan az agyam és dől az indulat belőlem. Mi nem világos? :)
2011. júl. 26. 13:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Megoldható. Bár én nem hinném, hogy visszaadják a pénzed, inkább azt fogják mondani, hogy vezesd le.
2011. júl. 26. 13:34
 7/9 anonim ***** válasza:

A kormány holtjátékánál mibe kötöttek bele? Biztos jó nézted, de mondom, hogy kell.

A kulcsot be kell rakni a gyújtáskapcsolóba és kioldani a kormányzárat. Becsukni az ajtót és állni az autó mellet, de úgy, hogy az ablak le van húzva. Benyúlsz megfogod a kormányt és elkezded jobbra, balra mozgatni és közben nézed, hogy mikor mozog a kerék. És az a lényeg, hogy úgy mozgasd, hogy a kerék ne mozogjon. Ez a kormányholtjátéka.:)

2011. júl. 26. 14:03
 8/9 A kérdező kommentje:
Így csináltam... De azt mondja mutassam meg hogy itt hány cm a holtjáték, hát mondom 0-4 cm között lehet. De mutassam meg itt mennyi? És ugy mutatták hogy a hüvelykujj és az irányjelzőtől 4 cm kb. (lefele-fölfele) Ezt mutattam ott is, igazából a mai napig nem jöttem rá hogy mi volt a kérdése a vizsgabiztosnak mert nem értem hogy még ezen mit lehet cifrázni. :S :)
2011. júl. 26. 14:33
 9/9 A kérdező kommentje:
És persze közbe figyeltem a kereket. De ott már az agyam ugy volt hogy azt se tudtam mit nézzek rajta.
2011. júl. 26. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!