Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ti hányadszorra mentetek át...

Ti hányadszorra mentetek át az "elméleti" kresz vizsgán?

Figyelt kérdés
2012. jan. 18. 13:32
1 2
 11/14 anonim válasza:
Még nem mentem át.Ma voltam de olyan kérdések voltak mit még sose láttam:O.Pedig sokat teszteztem de úgy látszik nem eleget...
2012. jan. 25. 12:50
 12/14 A kérdező kommentje:

Ugyan az mint neked. Tegnap voltam másodjára, most lazán összejött, majdnem az összes kérdést ismertem. :)

Tudom, hogy majdnem csak arra jó, hogy meglegyen, dehát ez is kell hozzá... :)

2012. jan. 26. 07:56
 13/14 anonim ***** válasza:
én december közepén voltam ...novemberben kezdtem sulit 7nap volt elméleti oktatás aztán egy cd vetem 7napot otthon tanulgatam .7.50re voltam beirva petzválban ,sokan voltunk sokan már nem elsőre jöttek sőt volt aki már szégyelhetné magát mert anyit jött teleirták a kis könyvét kb ez 30 alkalom. nekem elsőre ment pedig 40 edik kérdésnél ugy voltam baszod elbasztam ,de végén kiirta a gép 75ből--71 et értem el.4 db,1 pontos volt csak rossz.levezetem a 30 orámat vagyis 29 et.mert 30 ik az vizsga kedden reggel 7.50 kor !ami nehéz szeritem az elsősegély ha mentps dokit fogsz ki,nem szarozik nem megy meg huz simán ,engem meg akart fogni de nem ment neki.tételnél válaszoltam és kérdezte -mi van ha ez sem segitet mit teszek. és megint és megint utána gerinc sérult elátása szálitása megálapitása hogy gerince sérult tunetek stb....végén megadta.
2012. jan. 29. 14:08
 14/14 anonim ***** válasza:

nos reggel 7.50 duna pláza 7kor ott voltam még kicsit pörögtem oktatommal rutin pályán!aztán mondta parkolj le és várunk .

7.40 kor kiirták ,ki lesz a vizsgabistosom,nevem mellé ami már pár napja kint volt.

elindultunk szar utvonalat huztam tudtam mikor hallotam neveket . ez van elkezdtem izgultam ,volt nehéz részem sávot váltotam és egy taxis erőszakosan mellém vágot mikor én huztam jobbra és jelleztem is.de gyorsan vissza rántottam irányt jellezve .hallotam ir.gondoltam vége enyi nehézségem volt rakás jobb kezes utca volt stop táblás szar utca alig láttam be elöréb kellet mennem ott sőt nehezitete gyalogosok jöttek ezerel.parkolgatam ,ugy huztam már ki a vizsgautvonalat bevolt jelölve rajta gondolom a töbin is ugy volt csak más parkolos feladatokkal. !8.45 mondta mehetunk visza felé utolso parkolásom máshol hajtjuk végre balra elöre 90 fok.ezt rutin pályán 2 kocsi közé tetem már meg .enyi volt mondta jo hirem van csevegtunk mi történt mondta átmentem szép volt 6hiba pontot adot ,meg jegyezte nem szorakoztam a vezetésel adtam neki sebeséget 70nél 65km--50nél 45km 30 az 30 volt nem több.és adta irjam allá ( M )mint megfelelt.

2012. jan. 31. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!