Kifacsarják még a maradékot az olajból, aztán olyan 10év és áttérünk másra. De addig amíg a nép bírja, addig miért ne? Ha valami véletlen folytán a világ népe nem venné a benzint, hidd el nekem igen rövid idő alatt lenne rá alternatív megoldás, amiből megint lehet pénzt keresni. Ilyen egyszerü. Ha a nép megakarja majd venni az utolsó 10liter benzint is 10millióért, akkor ezek elis adják neked, kétséged ne legyen.
2012. jan. 11. 10:51
12/23 A kérdező kommentje:
10.49
Megértelek és osztom a véleményed!
2012. jan. 11. 10:53
13/23 anonim válasza:
Minek?
Nem az a veszélyes hogy a-ponból b be 100km / 100Ft vel többért jutsz el, hanem hogy mindenre rárakódva produkál hatalmas áremelkedéseket, Az meg hab a tortán hogy ebből egyből infláció lessz!
2012. jan. 11. 11:25
14/23 anonim válasza:
köszönjük a kedves kormánynak mindezt!
Ellenzékben nagyban hirdette hogy csökkenteni kell a benzinárakat, mert ha a benzin drága akkor minden drága.
Erre mit csinálnak? jól megnövelik a jövedéki adóját az üzemanyagnak.
2012. jan. 11. 11:51
15/23 anonim válasza:
kedves kerdező mi az a bicigli??én csak biciklit ismerek....,..és most lehet köpködni lepontozni mert milyen bunkó vagyok....de hát ez annyira alap ...és latszik hogy nem elírta mert a g-betű közeleben sincs a k-nak meg az a kérdező az egyik kommentjében is így írta le......mar meg se merem tőle kérdezni hogy azt a szót hogy kamion j-vel vagy ly-vel kell irni........mondjuk ami a legelszomorítóbb hogy nem egyedi eset valaki a multkor azt írta hogy:"kinek mi a véleménye a wolksvagen golf-ról???szeintem megbízható,nekünk is az van!"....hogy a saját kocsid nevét ne tudd leírni rendesen .......kritikán aluli......
2012. jan. 11. 11:57
16/23 anonim válasza:
De a hülye is látja, hogy az egész arra ment ki, hogy az MSZP-t ellehetetlenítsék ellenzék ként, majd hírdetve hogy szar mszp jól megnyerjék a választásokat, majd lehet azt csinálni amit csak akarnak, mert egyrészt belesznek betonozva, másrészt meg évekig lehet még az embereket riogatni az emútnyócévvel. Csomó olyan problémát feszeget a kormány most, amit az MSZP évekkel ezelőtt megmondott, hogy megkell oldani, de az akkori megoldásokat rendre leszavazott az ellenzék. Lehet mostanra nem itt tartanánk egy felelős ellenzéki politikával, de a párt érdekek fontosabbak voltak Orbán úrnak...
2012. jan. 11. 11:57
17/23 anonim válasza:
És most én is beleköthetnék abba az undorító, "kritikán aluli" hányásodra, ami brutálisan nélkülöz mindenféle szép érzéket, vagy helyesírási szabályt, még sem teszem. Mert itt nem ez a lényeg, hanem az, hogy értsd mit akar a másik! De 14évesen ez nyilván még magas neked!
2012. jan. 11. 11:58
18/23 anonim válasza:
De jobb a bringa. De én a rossz látásom miatt nem tudok. Ezért marad a bkv. Remélem, következő hónapban azt is leállítják, még szerencse, hogy csak 6 km-re lakom a sulitól, másfél óra alatt benn is vagyok. Esőben, szélviharban kicsit több.
2012. jan. 11. 12:52
19/23 anonim válasza:
Persze hogy jó de csak max 1-2 km-es távra.
Én falun lakom és a város 8 km. Oda biztos nem fogok betekerni, meg amúgy is diákbérlettel járok :P
Ha már üzemanyag spórolásról van szó akkor én a motorra voksolok. Nekem van is egy, 3,5l-t eszik de nem nagyon járok vele mert a busz még mindig olcsóbb nekem ameddig diák vagyok.
2012. jan. 11. 13:53
20/23 anonim válasza:
Nem lenne jobb egy bicikli. Amíg 5 litert fogyaszt a kocsim 100 km-en teszek a benzinárra és kész!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!