Mit fogsz szólni ha 2-3 hónapon belül 500 ft lesz az üzemanyag ára?
Na ja.. az a baj hogy semmit se szólna a tömeg. Otthon zsörtölödik mindenki.. nem is olyan rég (olyan 3 éve?) 3000 forintból teletankoltam a 13 literes tankját a motoromnak.. ma 5000 nem lenne rá elég..és akkor még csak 13 literesről beszéltünk... és motorról, ami megeszik 2-2,5 litert 100on..
Asszem gyorsan átszokik mindenki biciklire..
tény, hogy a benzin ára az elmúlt négy évben nagyon durván emelkedett, de a rendszerváltás óta nem olyan drasztikus az ár növekedése:
ráadásul a környező országokba is hasonló mértékben drágult az üzemanyag. amivel nálunk jobban, arra az utóbbi másfél év a magyarázat. lesz itt még az euró is 400 ft, nem is olyan soká :)
Érdekes ez is.. hogy akkoriban 20%os csökkentést szorgalmaztak.. erre januárba meg növelték...
mit fogok szólni? semmit! én 325-nél kiszálltam! Csak végszükség esetén járok autóval.
Városon belül gyalog, távolságban meg vonattal járok.
Pistabá!
Ezeknek egyébként nem jár amúgy is olcsóbban a cucc?
De egyébként világos a gondolatod..
Én nekem csak motorom van és vidéken lakók de úgy tűnik most hogy nyáron már nem nagyon fogom kivenni garázsból csak ha max hetente 1 kőre.Válaszhatok hogy eszem vagy tankolok!!És sajna most már a vonaton is lognom kell össze vissza hazudozni ellenőrnek mert nagyon drága már a vonat jegy is és egyszerüen neméri meg elindulni ha megveszem a jegyet!Van egy bringám azt leporolom úgy tűnik!
Az a baj hogy már kezdem nem élvezni az életet se mert már itt Magyarországon becsületesen meghalsz!! :(
A világon mindenhol megy fel az ára, mivel egyre kevesebb van, ezért nem kell jóstehetség hozzá hogy hamarosan átlépi az 500-at is. amennyivel drágább nálunk az az extra magas adótartalom.
Engem most nem érint, mert 3 hónapja nem használom az autót, bár nem a benzinár miatt, hanem mert külföldre költöztem, és itt jó a tömegközlekedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!