Más férfi is így vezet, akinek nagy járműre is van jogosítványa?
Figyelt kérdés
Párom nem tartja be a sebességkorlátozást, nem használja sűrűn az indexet, nem érdeklik a záróvonalak. Azt mondja azért vezet így, mert több járműre is van jogosítványa, vagyis rutinos sofőr, (nem tudom pontosan, hogy mikre) és nem kezdő, aki könnyen balesetet tud okozni.2012. jan. 6. 21:23
3/11 anonim válasza:
Az tuti hogy a férjed nem biztonságosan vezet. Az oké hogy van rutinja meg jogsija több mindenre, de ha ezt egy rendőr az útszéléről meglátja akkor simán lekapcsolhatja és megbírságolhatja nem kevés pénzre. A szabályok MINDENKIRE vonatkoznak és pontosan azért találták ki hogy ne okozzanak veszély helyzetet meg baleseteket. Ha majd kap a rendőrtől pl.: 50.000 Ft-os csekket akkor másképp fog a dolgokhoz állni.
4/11 anonim válasza:
Általában az ilyen emberek miatt kerül valaki a hullaházba...
Lehet, hogy a járművet tudja kezelni, de közlekedni biztosan nem.
5/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit kezdhetnék vele... Mondtam már neki, hogy félek mellette, de nem nagyon zavarja :/
2012. jan. 6. 21:45
6/11 anonim válasza:
Én e tekintetben nagyon szigorúan vélekedek. Alkalmatlan a vezetésre. Alapfeltétel, és egyenértékű alapfeltétel a biztonságra törekvés és az együttműködő magatartás. Aki erre nem képes, az ne vezessen.
7/11 anonim válasza:
Kíváncsi lennék ha az előtte lévő sofőr ugyan azt csinálná mint ő menne mindenfele nem indexelne szerintem káromkodna meg dudálna össze vissza csak játssza az agyát igazi gyökérnek tarom az ilyeneket már bocsi. A rutin nem azt jelenti hogy mire van jogsija vagy hogy mennyi ideje van meg neki a rutin az az hogy menyit vezetett már le az életébe. Egy átlagos sofőr ha autóval megy nap mint nap dolgozni, vásárolni kb 100e km vezet le 5 év alatt. Aki már túllépte a 400e km-t na az már mondhatja magáról hogy rutinos és szerintem egy rutinos nem vezet így most nem a gyorshajtásra gondoltam
8/11 anonim válasza:
hát sajna nálunk hivatásos sofőrök közt is vannak barmok akik rontják a sofőrök becsületét, na a te párod ilyen!!!! Kamionos!
9/11 anonim válasza:
a bátyám is úgy gondolta 10 év vezetés után, hogy rutinos (ő nagyjából betartotta a kreszt) csak egy kissé sprotosan vezetett amig balesetet nem okozott, csodával határos módon nem sérült meg senki. azóta már normálisan vezet. szóval a helyedben nem ülnék be mellé kocsiba amig nem változtat a vezetési stilusán.
10/11 anonim válasza:
Szerintem ne azt mondd neki, hogy félsz mellette, hanem hogy nem ülsz be többet mellé, mert egy öntelt f@sz. Merthogy az elmondásod alapján az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!