Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Más férfi is így vezet,...

Más férfi is így vezet, akinek nagy járműre is van jogosítványa?

Figyelt kérdés
Párom nem tartja be a sebességkorlátozást, nem használja sűrűn az indexet, nem érdeklik a záróvonalak. Azt mondja azért vezet így, mert több járműre is van jogosítványa, vagyis rutinos sofőr, (nem tudom pontosan, hogy mikre) és nem kezdő, aki könnyen balesetet tud okozni.
2012. jan. 6. 21:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2012. jan. 6. 21:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A párod egy bunkó.
2012. jan. 6. 21:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Az tuti hogy a férjed nem biztonságosan vezet. Az oké hogy van rutinja meg jogsija több mindenre, de ha ezt egy rendőr az útszéléről meglátja akkor simán lekapcsolhatja és megbírságolhatja nem kevés pénzre. A szabályok MINDENKIRE vonatkoznak és pontosan azért találták ki hogy ne okozzanak veszély helyzetet meg baleseteket. Ha majd kap a rendőrtől pl.: 50.000 Ft-os csekket akkor másképp fog a dolgokhoz állni.
2012. jan. 6. 21:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Általában az ilyen emberek miatt kerül valaki a hullaházba...

Lehet, hogy a járművet tudja kezelni, de közlekedni biztosan nem.

2012. jan. 6. 21:40
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit kezdhetnék vele... Mondtam már neki, hogy félek mellette, de nem nagyon zavarja :/
2012. jan. 6. 21:45
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én e tekintetben nagyon szigorúan vélekedek. Alkalmatlan a vezetésre. Alapfeltétel, és egyenértékű alapfeltétel a biztonságra törekvés és az együttműködő magatartás. Aki erre nem képes, az ne vezessen.
2012. jan. 6. 22:19
 7/11 anonim válasza:
100%
Kíváncsi lennék ha az előtte lévő sofőr ugyan azt csinálná mint ő menne mindenfele nem indexelne szerintem káromkodna meg dudálna össze vissza csak játssza az agyát igazi gyökérnek tarom az ilyeneket már bocsi. A rutin nem azt jelenti hogy mire van jogsija vagy hogy mennyi ideje van meg neki a rutin az az hogy menyit vezetett már le az életébe. Egy átlagos sofőr ha autóval megy nap mint nap dolgozni, vásárolni kb 100e km vezet le 5 év alatt. Aki már túllépte a 400e km-t na az már mondhatja magáról hogy rutinos és szerintem egy rutinos nem vezet így most nem a gyorshajtásra gondoltam
2012. jan. 6. 22:23
 8/11 anonim ***** válasza:
hát sajna nálunk hivatásos sofőrök közt is vannak barmok akik rontják a sofőrök becsületét, na a te párod ilyen!!!! Kamionos!
2012. jan. 6. 22:42
 9/11 anonim ***** válasza:
a bátyám is úgy gondolta 10 év vezetés után, hogy rutinos (ő nagyjából betartotta a kreszt) csak egy kissé sprotosan vezetett amig balesetet nem okozott, csodával határos módon nem sérült meg senki. azóta már normálisan vezet. szóval a helyedben nem ülnék be mellé kocsiba amig nem változtat a vezetési stilusán.
2012. jan. 7. 07:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ne azt mondd neki, hogy félsz mellette, hanem hogy nem ülsz be többet mellé, mert egy öntelt f@sz. Merthogy az elmondásod alapján az.
2012. jan. 7. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!