Mindenkinek nehezen ment a vezetes az elso orakban?
Sziasztok !
Nekem hétfőn volt az első órám.
Az oktatóval találkoztam a megbeszélt helyen...
Beültem az anyós ülésre. és elfurikáztunk egy nagyobb parkolóba.. .
Itt átültem a volán mögé, és elmagyarázta mi micsoda...
Ezután mondta induljak el egyenesen ... ekkor 1-2 körön keresztül csak kuplunggal mentünk....
Aztán az volt a feladatom, hogy kuplunggal játszadozzak, hogy minél lassabban..
Ami után ezt sikeresen végrehajtottam, már használhattam a gázt is, egyesbe mentem föl le . .a pakolóban...
( hozzáteszem, amikor egyesben elindultam kb 5 m után meg kellett állnom, és újra elindulnom kb 20x, hogy tökéletesen mennyen)
Ezek után már 2-be fel kellett váltanom és jobbra balra kanyarodnom .. ..
Amikor látta, hogy ezzel nincsenek gondok, mondta csatoljam be az övet... és indulunk hazafelé.
Az örs vezérterénél... a BMW-től ( pillangó utca mögött van) a Dekmárt autós iskolához.
Nem kellett az Oktatónak sokszor belenyúlni a kormányba, se a pedálokhoz nem nyúlt, hozzá...
Nekem 1x se fulladt le az autó, lehet ez annak köszönhető, hogy az elején csak kuplunggal mentem, és megéreztem hol kezd el fogni az autó.
Természetesen rám szolt, hogy ... lassabban 70 es táblánál 60 al mentem... én meg észre se vettem, hogy volt tábla..
Szóval még nem teljesen terjedt ki a figyelmem a környezetre.
Örs Vezér Teréről pár kép.. normális képeket.. amin látjátok rendesen az utakat nem találtam
Mi az a ,,kuplung"?
Tengelykapcsoló a neve..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!