Mit csináljak? Nem jövök ki az oktatómmal. B kategóriásat csinálom! Már sajna 5xör buktam! Nem segít semmibe se! Nem lelkesít hanem inkább letör! Mindenkinek beállít engem hülyének! A vezetés jól ment addig míg 1,5 hónapot nem kellett kihagnom.
Már mér szívatna másik oktató. Sokan váltanak oktatót, akár iskolát is.
Inkább az valószínű, hogy meg akarná mutatni az új, hogy ő az előzőhöz képest jobban tanít, mert akkor jó hírét terjeszted, és több kuncsaftja lesz.
mond neki ezt :
nem érdekel ,hogy az oktatóm vagy de még1 szer rosszat mondasz kitépem a nyelved kapsz egy kubai nyakkendőt és széttöröm az autód.
A helyedben "véletlen" finoman neki mennék valaminek, hogy kicsit törjön a kocsi, de épségben maradjatok ("huupsz, de béna vagyok").
Viccen kívül nyugodtan menj át másik oktatóhoz, jobbik esetben átmehetsz egy másik iskolába, mondd el az autós iskola tulajdonosának vagy annak a személynek aki az oktotód felett áll, hogy mi a problémád, és mondd meg neki, ha nem változik a helyzet, akkor át fogsz menni másik iskolához, hidd el kapva kap majd utánad, mert ez nem vet rájuk túl jó fényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!