Mindenkinek nehezen ment a vezetes az elso orakban?
Ó, tudnék esélni! Én is akkor ültem kormány mögé életemben először, amikor el keztem a rutint. Ráadásul ez kisváros, így a sok ismerős mind kérdezgette, téged láttunk?! (Kapaszkodni a kormányba, kacsázni az úton...) Állandóan leizzadtam, a végén már (februárban kezdtem vezetni) lenge nyári holmikat vettem alulra, az oktató meg ott fagyott meg mellettem:)
Aztán elsőre átmentem mindkét vizsgán.
Azért bénázol, mert Te gondolod így, Te programozod a saját agyadnak, állandóan csak erre gondolsz, hogy mennyire "béna" vagy, tehát ezt fogod produkálni!
Olvasd el: esther és jerry higgs: a vonzás törvénye c. könyvet, és ne csak olvasd, csináld is! Elsőre át fogsz menni! én is ilyen kis bénázós voltam, aztán elolvastam ezt a könyvet, azóta minden működik!
Sok sikert, MEG TUDOD CSINÁLNI!
Autósoktatóként, és lassan 20 éves tapasztalattal erre a kérdésre annyit tudok mondani, hogy nincs két egyforma ember, és az autóvezetésben, mint minden készségtárgyban van aki lassabban tanul.
A jó oktató az első mozdulatoknál már látja, hogy az illetőhöz milyen módszer kell, és azt alkalmazza.
Lányok és fiúk is vannak olyanok, akik lassabban tanulnak.
Ennek semmi köze sem az intelligenciaszinthez, sem az iskolai végzettséghez.
Igen, van akinek lassabban mennek az első lépések.
Ne az lebegjen a szem előtt, hogy "juj, 9 óra alatt meg kell tanulni" mert annyiból csak azoknak megy, akik jó érzékkel rendelkeznek, és vezettek már előtte, vagy sokat dodgemeztek gyerekkorukban, esetleg sokat ültek kocsiban, és figyelték mások mozdulatait.
Az én tapasztalatom, hogy az emberek 99,9 %-át meg lehet tanítani vezetni egy jó szakembernek!
Ha nem kapsz elég segítséget, vagy magyarázatot, nem szentelnek Rád elég türelmet, nem érzed a szaktudást, akkor válts időben oktatót.
Sok sikert!
És még egy dolog, amit fogadj meg egy oktatótól, aki 3 megyében él, és dolgozik, 20 éve lassan a szakmában:
Direkt nem buktatnak meg senkit!
Ne higgy a pletykáknak, és a meséknek, mert gátolni fognak a tanulásban!
Nekem még nem bukott meg jogtalanul tanulóm, és igen sokan elsőre vizsgáznak le!
(legutóbbi egy hónapban 5 tanulóm elsőre tett sikeres vizsgát, Szegeden, volt közöttük fiú és lány i, 17-41 évesig!)
Ahogy olvastam, sokan vannak negatív véleménnyel...
Nekem szerencsém van, mert a égi tanulóim sokan a barátaim lettek, visszajárnak, autóikkal megkeresnek, és hozzám küldik a jogsi előtt álló ismerőseiket, rokonaikat!
Azt hiszem ez a legjobb reklám!
Sokan kötöttek ki nálam olyanok, akik más oktatóktól jöttek át, és nálam szerezték meg a tudást, hallottam is történeteket!
Szóval, szorgalom, kitartás, és maximalizmus!!!:-)
Nekem jól ment, de én speciális eset vagyok. :D
Ne keseredj el, előbb-utóbb belejössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!