Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nagyon izgulok, mit csináljak?...

Nagyon izgulok, mit csináljak? Szorítanátok nekem?

Figyelt kérdés
holnap délután megyek forgalmi vizsgára, a probléma csak az, hogy nagyon izgulós vagyok, amikor vizsgázásra kerül a sor azt sem tudom, hogy lány, vagy fiú vagyok-e (egyébként lány:))? nagyon sok plusz órát vettem (20-at, aminek a fele országút), szóval már sikerülnie kell, mert én úgy érzem, hogy készen állok. De sajnos hiába, nem nagyon tudom leküzdeni a feszültséget. akik küzdöttek hasonló problémával, hogy enyhítettétek? szorítanátok nekem, az is segít! Kérlek ne szóljatok be, mert akkor végképp eláshatom magam. Köszönöm!
2011. nov. 14. 13:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Én szorítok Neked! Melyik városban vizsgázol?
2011. nov. 14. 14:18
 2/19 A kérdező kommentje:
köszönöm!!! nagyon kedves vagy!!!:) Békéscsabán fogok vizsgázni.
2011. nov. 14. 14:18
 3/19 anonim ***** válasza:
Az szép nagy város. De gondolj arra, hogy sokkal jobb, mint mondjuk Pesten vizsgázni. Nem tudom, hogy most hogy van a forgalmi vizsga, amikor én vizsgáztam '97-ben, akkor még húzni kellett az útvonalak közül és volt olyan is, hogy országúti vezetés. Reméljük azt húzod, ha még van ilyen.
2011. nov. 14. 14:21
 4/19 anonim válasza:
Hajrá menni fog az:) Tükröket minél gyakrabban nézd, engem azért megszóltak, sőt gyalogoscsalogatásért is kaptam hibavonalat mert egy nénit át akartam engedni a zebrán aki szemmel láthatólag még a nyugdíját is ott kívánta megvárni.. Plusz elrontottam a parkolást, meg ki akartam vágni egy autó elé amit az oktató akadályozott meg ÉS mindezek ellenére átmentem úgyhogy nyugi és csak lazán;)
2011. nov. 14. 14:37
 5/19 A kérdező kommentje:

köszönöm a biztatást, nem is gondoljátok, hogy mennyit jelent ez nekem. Igen, van még olyan sorszámú útvonal, ami országúton kezdődik. Hát nem tudom mi lesz, vagy húzok, vagy azt mondja, hogy 'mondj egy számot', nagyon remélem, hogy korrekt, rendes vizsgabiztost kapok..

Igen, valóban jobb, hogy nem Pesten vizsgázok!:) legalább ennyi könnyebbség van. Utolsó válaszoló, köszönöm, hogy megosztottad velem a történetedet!:) Ez minden igaz? vagy csak bátorításból írtad?:) Tudod mit, inkább ne mondd meg, mert így jobb!:) Még egyszer köszönöm a válaszokat, és a bátorítást!

2011. nov. 14. 16:12
 6/19 anonim ***** válasza:
Első és második vagyok. A parkolást én is elrontottam annak idején, mert lazán beálltam egy kapubejáró elé. De nem kaptam hibavonalat, csodákoztam is erősen.
2011. nov. 14. 16:28
 7/19 anonim ***** válasza:

Előtte ne edd tele magad, de a vizsga előtt 10-15 perccel kapj be egy kis csokit! Nagy levegő, sikerülni fog, hiszen a tudás a tiéd, az autó pedig azt csinálja, amire "utasítod".

Légy nyitott, ne szűkülj be, arra figyelj, amit csinálsz.

Go!

2011. nov. 14. 17:23
 8/19 anonim ***** válasza:
4%
úgyis megbuksz. Vagy legalábbis remélem.
2011. nov. 14. 17:56
 9/19 anonim ***** válasza:
Ha félsz a vizsgától, akkor ne vizsgázz! Ha később is rettegni fogsz az úton, akkor nem tudsz figyelni a közlekedésre, és a végén még megölsz valakit!
2011. nov. 14. 19:54
 10/19 A kérdező kommentje:

köszönöm a tanácsokat, segítségeket!

Hogy érted azt, hogy ne vizsgázzak? Muszáj levizsgáznom, vagy csak úgy menjen ki az ablakon az a sok pénz? Soha életembe ne vizsgázzak le akkor, vagy mi a szösz?

Úhh, már csak pár óra, nagyon szorítsatok, remélem sikerül!!! Majd írok, hogy mi volt.

2011. nov. 15. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!