Normális ha kicsit izgulok az első vezetésemnél?
Figyelt kérdés
Megszereztem a jogsit, most van nálam első nap és izgulok kicsit, megy minden de izzad a tenyerem miközbe vezetek... Ez majd elmúlik?
17F
2011. júl. 15. 15:45
1/8 anonim válasza:
már bocs de ez nem fiukra jellemző :D nekem jó volt imádtam hogy egyedül oda megyek ahova akarok SZABÁLYOSAN XD szal sztem szedd össze magadat
2/8 anonim válasza:
Én is izgultam, ne félj, majd belejössz.
3/8 anonim válasza:
Gyakorolj/vezess sokat és az életed részévé fog válni.:) És annyira természetesnek fogod érezni, mintha gyalog mennél valahova.
4/8 A kérdező kommentje:
Szeretem, persze nagyon is szeretem, sőt nyomom is neki rendesen :D nincs azzaal gond, meg határozott is vagyok... De izgulok kicsit
2011. júl. 15. 16:09
6/8 anonim válasza:
"sőt nyomom is neki rendesen" azé csak finoman nem akarlak viszontlátni az esti híradóban !!:) am nekem meg mindenem izzad nem csak a tenyerem van vagy 40 fok :D
sok balesetmentes,és élvezettel teli vezetést kívánok Neked
7/8 anonim válasza:
17 évesen már van jogsid????
vagy kerekitettél?:D
8/8 anonim válasza:
Nekem is volt már 17évesen. Ez miért furcsa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!