Lehet egyáltalán kenőpénz nélkül is jogsit szerezni?
Aki járt már így, adjon tanácsot:
Fiam - már 10 pótórával - nem tudott átmenni az első forgalom vizsgán. Oktatója azt mondta, meg lehetett volna szerezni, 30 ezerrel. De ezt csak négyszemközt mondta. Senki nem hallotta. A fiúk nem is beszélnek róla egymás között, ahogy járnak még vezetni. Most ott tartunk, hogy még 12 ezer a vizsgadíj, még kell 3-4 pótóra, s még 30 ezer a "megoldás" pénz. Össz-vissz 50 ezer. S már eddig is benne van 140 ezerbe!!!
Férjem azt mondja, ki kell fizetni, mert ez a mai Magyarország!!!
Felháborító!!! Fel jelenteni nem tudjuk, mert mivel bizonyítjuk? Biztos nem nekünk hisz a bíróság, hanem az oktatónak.
Vagy menjen másik céghez vizsgázni?
Mit lehet tenni?
Ki járt már így?
A diktafonos megoldát sz@rt nem ér, semmilyen hatóság nem fogadja el bizonyítékként, sőt, még büntetnek is érte, lévén a lehallgatáshoz csak a rendőrségnek (külön engedéllyel) és a titkosrendőrségnek valamint az államvédelmi szerveknek van joga!
Ha te ezt megteszed a bíróság élből semmisnek veszi, mint bizonyítékot és még téged jelenthetnek fel. Ez csak beijesztésre jó, semmi másra.
Erre a válasz így van.. még majd rá fogják verni hogy ő akarta megvesztegetni a vizsgabiztost és olyat fog kapni hogy nem teszi zsebre!
Ez nem játék.. nincs joga sem hozzá.. és nem fogják elfogadni ugysem.. viszont az oktató sz@rba tudja tenni a fejed .. mert a VIB az vele lesz fölleg ha olyan VIB akivel már együtt dolgozik 20 éve..
Gondolkodjunk már gyerekek! :)
Így van ahogy a felettem lévő is írtam teljesen egyetértek vele.
Amugy meg a pénzt elöbb el teszik utána kapja csak meg a vizsgát ha már lekenésről van szó, és azt vissza sem fogja kapni, ha meg meg fenyegetik az oktatót és a vizsgabiztost, még a tanulóra fogják majd a vizeslepedőt húzzni tehát a tanuló se így se ugy nem fog jól kimászni belőle!
Az, hogy háborogsz hogy "De ez felháborító!!" nem ér semmit.
Én lefizetések nélkül szereztem meg a jogsim, elsőre és 0 hibaponttal.
Nem lehet, hogy a fiad kicsit bénácska, vagy túl izgulékony?
Bár az is tény, hogy Magyarországon ma már a döntő többsége az oktatóknak és vizsgabiztosoknak ilyen, le kell fizetni..
20N
Köszönöm a válaszokat!
Megszerezte a jogsit, sajnos, kenőpénzzel. Én eldönteni nem tudom, mennyire viselkedett bénán. Szerintem talpraesett gyerek, hiszen saját lábán él meg. Több végzettsége is van, dolgozik. Nem a nyakamon él.
Azon a napon csak "fizetősek" vizsgáztak. Ha most nem fizetett volna, még + 40 ezer. Órákat kellett volna vennie újra.
Elég lehangoló dolog, hogy csak kenőpénzzel megy.
De egyébként balesetmentes közlekedést kívánok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!