Lehet egyáltalán kenőpénz nélkül is jogsit szerezni?
Aki járt már így, adjon tanácsot:
Fiam - már 10 pótórával - nem tudott átmenni az első forgalom vizsgán. Oktatója azt mondta, meg lehetett volna szerezni, 30 ezerrel. De ezt csak négyszemközt mondta. Senki nem hallotta. A fiúk nem is beszélnek róla egymás között, ahogy járnak még vezetni. Most ott tartunk, hogy még 12 ezer a vizsgadíj, még kell 3-4 pótóra, s még 30 ezer a "megoldás" pénz. Össz-vissz 50 ezer. S már eddig is benne van 140 ezerbe!!!
Férjem azt mondja, ki kell fizetni, mert ez a mai Magyarország!!!
Felháborító!!! Fel jelenteni nem tudjuk, mert mivel bizonyítjuk? Biztos nem nekünk hisz a bíróság, hanem az oktatónak.
Vagy menjen másik céghez vizsgázni?
Mit lehet tenni?
Ki járt már így?

A diktafonos megoldát sz@rt nem ér, semmilyen hatóság nem fogadja el bizonyítékként, sőt, még büntetnek is érte, lévén a lehallgatáshoz csak a rendőrségnek (külön engedéllyel) és a titkosrendőrségnek valamint az államvédelmi szerveknek van joga!
Ha te ezt megteszed a bíróság élből semmisnek veszi, mint bizonyítékot és még téged jelenthetnek fel. Ez csak beijesztésre jó, semmi másra.

2009-ben, Budapesten, 23 éves lányként elsőre átmentem mindenből mindenféle "egyéb költség" nélkül.
Tudom, hogy ez rajtatok nem segít, csak ellenpéldát akartam írni!

Így van ,bíróságon elfogadják.Mivel másképpen mégis hogy bizonyítsa az ember ha megzsarolja az oktató?Tanút nem hozhat maga mellé a vezetésórára mert akkor egyértelmű hogy nem fog beszélni az oktató a pénzről, ha meg csak 1ember szava áll 1 ellen az édeskevés.Akik már fizettek azoknak meg nem érdekük tanúskodni.
Miniatűr hangot is vevő kamerák is kaphatók aránylag olcsón.

Szerintem ezt a diktafonos hülyeséget hagyjátok a francba!!!
Az oktató és az NHK sok ugy alád tudnak vágni hogy nem hogy nem kapod meg a vizsgát hanem még végleg el is tiltanak utána a dikta fonnal mehetsz a sunyiba..
Az NKH nál és a biróságon összeköttetések vannak nem tudtok mitcsinálni, és ez szerintem ajjas dolog is.
Ha nagyon hulye a gyerek ugysem fogja át engedni!
Sőt ő fog írni egy jegyzőkönyvet hogy te meg akartad vesztegetni neki az megéri!
A vizsgabiztos így más ki is mosta magát az oktató meg nem fog kapni semmit max egy ejnye bejnyét..
A vizsgabiztos nem fog mondani egy szót sem ugyan is a lefizetések oktató által müködnek!
Tehát a vizsgabiztos mossa kezeit neki egy ejnye bejnye meg fogja érni hogy megszívassanak!
100% ra mondom ugyan is ezt nagy bátyámnél is eljátszodták ő autóvezető és teherautó oktató!
Ugyan is telefonnal felvették.. meg fenyegették stb.. és a gyerekkel jól kib@sztak mert 2 évig el tiltották mindentől ugyan is a VIB el össze beszéltek hogy szívassuk meg a VIB mosta a kezét és a tanuló gyerekre rá fogták hogy meg akarta őket vesztegetni.. oktató vizsgabiztos nem fog hazudni így neki fognak hinni.
2 állítás 1 tagadás mit lehet tenni ? Semmit mehet a diktafonnal a francba. :)
Ráadásul még meg is lesz hurcolva ezt ne játszátok el soha!
Vagy fizetsz és lesz jogsi vagy nem akkor válald be hogy kib@szhatnak..
Vagy pedig vizsgázz le a tudásodnak megfelelően..
De ez nem jó játék.. sokakat megszívattak már és mehetsz a rendőrségre stb.. kihalgatásokra nem fogsz nyerni ugyan is nincs tanud!
Az oktatónak ott lesz egy hatósági vizsgabiztos tanunak az elég lesz erre..
Ilyen hülyeséggel ne probálkozzatok LOL
Hány évesek vagytok ilyen ötleteket adtok? 12-13?
Ne haragudjatok már de egy felnött meglét jogsira készülő embernek ilyen a fejébe meg sem fordul, mert ennek van következnénye.
És az ártatlan szívja meg ugy is remélem segíthettem!

Jah az meg a másik ha én is oktató lennék és így be probálkoznának akkor én is megszívatnám a tanulót ugy hogy az életbe ne legyen jogsija.. vagyis hát elég hosszú ideig eltiltatnám..
Nem is sajnálnám az ilyet.. ez undorító dolog sztem. De csinálja mindenki ugy ahogy jónak látja csak tanácsot adtam mivel benne vagyok én is ezekbe a dolgokba és tudom hogy mi merre hány méter ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!