Melyik a kedvenc MÁV kocsid? (lent képek)
Azt én is terveztem, bár a hálókocsik nem tetszenek annyira. Hétvégén megérdeklődöm, mennyi lenne Velencéig lemenni vele.
Amúgy találtam egy elég felkapott fórumot a személykocsikkal kapcsolatban:
Ez nagyon jó oldal, köszi :)
találtam még egy egész jót, hátha nem ismered, jó képek vannak rajta:
A halbit utálom.
Az újított BHV-it is utálom a buszos ülés elrendezés miatt. Kemény ülések, és úgy érzem magam mint egy konzerv dobozban.
A régi BHV tök jó családias hangulatú, nagyon kényelmes ülések, és nem érzem annyira tömegnyomornak, mert a teret megtörik a fej feletti csomagtartók, illetve hogy mindenhol szemben ülések vannak. Nagyon szeretem a régi BHV-t. Az állapota olyan amilyen, arról nem a kocsi tehet, hanem a rajta utazók. De maga az eredeti bhv szerintem nagyon jól ki volt találva.
Bo: még ez is elmegy, bár nekem akkor is a régi bhv a favorit.
Amúgy az is vicc hogy az újított BHV-ken kevesebb a hely és még kényelmetlenebb is :)
A posta Bhv viszont jobban néz ki belül és elektromosak az ajtói. De az tény, hogy kényelmetlenebb.
Amúgy a legkényelmesebb ülések az Ao-n vannak (első osztályos Bo).
#17 igen ezek az új vonatok nem a kényelmükről lesznek híresek. Én is a régit szeretem. De ezt most is leírtam.
A Halbit én szeretem, de abból is van két féle. Én a kényelmesebbiken utaztam, a kényelmetlent csak kipróbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!