Kinek melyik a kedvenc autója? Képet kérek. :$
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok kinek milyen autók tetszenek :)) ha több tetszik linkelhetsz több autós képet is :P
16/L :D
2011. okt. 18. 16:15
1/31 anonim válasza:
Nissan Navara..<3..:D..Az álomkocsim..;D..Egyébként 13l.. [link]
2/31 dirtboy válasza:
4/31 anonim válasza:
5/31 A kérdező kommentje:
1. hát én már nem szeretem azt xD minden nap majdnem elüt egy A:DA:D:A:A:DAS:DS:AD:AS
2. hát egész jó..:D
3. waaa az aztán jó :PP :))
2011. okt. 18. 16:42
6/31 A kérdező kommentje:
4. biztos jók ezek :D csak én ezekért az újakért rajongok :P
2011. okt. 18. 16:43
8/31 anonim válasza:
9/31 anonim válasza:
Lada 2101
Lada VFTS
Volga M24
2101-es Ladám volt,de tuti,hogy a következő is az lesz.Esetleg valamelyik Lada a huszonegynullás szériából.Talán Niva.A VFTS és a Volga sajnos csak álom marad,túl drágák...
Ezeken kívül jöhet bármi a 60-as és 70-es évekből.A 80-as évek közepétől már nem gyártanak autókat.Csúnyák és tele vannak pakolva mindenféle elektronikus kütyüvel.Ez a személyes véleményem.
22/f
10/31 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!